Afyon'da İki Kişi Hayatını Kaybetti: Bugün toprağa verilecekler

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da bugün iki ayrı cenaze namazı kılınacak. İlkinde Selvi Aktaş, ikincisinde ise Güzide Kumartaşlıoğlu son yolculuklarına uğurlanacak

Selvi Aktaş, 61 yaşında ve Akbank'tan emekli olan İdris Aktaş'ın eşi, Zeki ve Celal Demirkaya'nın ablası, Murat, Ayten, Nuray, Rıdvan ve Kadir Aktaş'ın annesi idi. Cenaze namazı ikindi namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak namaz sonrası Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta: 37 Parsel: 136'da defnedilecek.

Güzide Kumartaşlıoğlu ise 94 yaşındaydı ve Ziraat Bankası'ndan emekli idi. Merhum Ahmet Kumartaşlıoğlu'nun eşi, emekli Astsubay merhum Sami Kumartaşlıoğlu, emekli Astsubay Recai Kumartaşlıoğlu DDY'dan emekli merhum Türker Kumartaşlıoğlu, Ziraat Bankası'ndan emekli İsmet Kumartaşlıoğlu ve merhume Nazik Tarım'ın kız kardeşi idi. Cenaze namazı da ikindi namazını müteakip Paşa Camii'nde kılındıktan sonra Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı Pafta: 26 Parsel: 305'te toprağa verilecek.

Bzilerde Afyon Kent Haber olarak; Merhume Selvi Aktaş ve Güzide Kumartaşlıoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileriz.