Afyon'da ihtiyaç duyulan her yer asfaltlanacak

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi 2021 Yılı Asfalt sezonuna start verdi. Başkan Zeybek yaptığı açıklamada Afyon'da ihtiyaç duyulan her yer asfaltlanacak dedi

Afyonkarahisar Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aracılığıyla şantiyede bakımları uygulanan vasıta ve gereçler sıcak asfalt amacıyla ilk kontağı açtı.

OEDAŞ, Su, doğalgaz elektrik hatlarının değişmesiyle alt yapısı yenilenen Dörtyol Mahallesi başlayan çalışmaların hayırlı olmasını temenni eden Başkan Zeybek, kazasız belasız bir sezon olmasını diledi. Başkan Zeybek, Afyonkarahisar’ı hak ettiği yere getirmek amacıyla ekip arkadaşlarımızla bir arada el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, asfalt ile alakalı her türlü hazırlığın yapıldığını belirterek, "Dörtyol Mahallemizde asfalt çalışması yaparak sezonu açtık. Şehrimizin gereksinim duyulan, sokaklarında, mahallerinde ve caddelerinde süratli bir şekilde asfaltlama çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her türlü hazırlığımızı yaptık. Vatandaşımızın rahatı amacıyla gereksinim duyulan her yere, alt yapısı tamamlanan bölgelere planlamamızı yaptık. Yeni asfalt sezonunun şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. " dedi.

Yapılan asfalt çalışmasını beğendiklerini bildiren mahalle sakinleri çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade ettiler. Çalışmaların dört dörtlük devam ettiğini bildiren mahalle sakinleri, bunun sevindirici olduğunu ifade ederek Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekibine teşekkür etti.