Afyon'da iftar çadırı kurulacak mı? İftar çadırı nerelerde var?

TAKİP ET

Ramazan ayına girmemize artık sayılı saatler kala Afyonkarahisar'da yaşayan vatandaşlar Afyon'da iftar çadırı nerelerde kurulacak diye araştırmaya başladı. Afyon'da iftar çadırı kurulacak mı? Afyon'da iftar çadırı nerede kuruluyor? İşte bu sorunun cevabı..

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı boyunca geleneksel olarak iftar çadırları ve dağıtım noktalarında binlerce kişiye verilen iftar yemeği bu yılda verilecek. 

Afyonkarahisar Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Ramazan ayı boyunca iftar çadırları ve dağıtım noktalarıyla Afyonkarahisar'lı hemşehrilerine bu yıl da yemek ikramında bulunacak.
 
Ramazan ayı boyunca Afyonkarahisar Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile 6 ayrı yerde İftar için ikram Noktasında ve 2 mahallede hazırlanan Sabit İftar Çadırı ile binlerce kişiye yemek verecek.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, iftar çadırlarının kurulacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Zeybek paylaşmında şu ifadelere yer verdi. 

Bazı sofralar gönül doyurur. Ramazan demek paylaşmak demek.  İftar demek bir lokma ekmeği bölüşmek demek.  Uzunca kurulan iftar sofralarında rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının hoş sohbetini yaşamaya biz hazırız. Sizleri de bekleriz. dedi

AFYON İFTAR ÇADIRI KURULACAK YERLER ( 2022 ) 

1- Sanayi Girişi (Sabit Çadır)

2 - Erenler Camii (Sabit Çadır) 

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ İFTAR İÇİN İKRAM NOKTALARI

1- Mecidiye (Sahipata ilkokulu Bahçesi)

2- Çavuşbaş (Eski Sütçü Market Karşısı)

3- İmaret Camii (Kadınana Çeşmeleri Yanı)

4- Fatih (Sağlık Ocağı Arkası)

5- Sahipata (Toki Karşısı Mahalle Fırını Yanı)

6- Karşıyaka (Bilgi Evi Yanı)



Haber: Afyon Kent Haber

afyon iftar çadırı afyon iftar afyon kent haber afyon belediyesi afyon iftar çadırı kurulan yerler afyon iftar çadırı 2022 afyon iftar çadırları