Afyon'da Hamile Kadına Otobüs Çarptı: Durumu Ağır!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da trafik kazasının adresi bu kez otogar oldu. Bir yolcu otobüsü üzücü bir kazaya karıştı. Hamile bir kadın, otogar içerisinde yürüdüğü sırada otobüsün çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kaza Anı ve İlk Yardım Müdahalesi

Kaza, gelen ihbar üzerine hemen sağlık ve emniyet ekiplerinin alarma geçmesiyle beraber devreye girdi. Kadının yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar hemen durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden ekipler, yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

Kazanın Detayları

Otogar alanının sakin bir zamanında yaşanan talihsiz olay, Pamukkale Turizm'e ait ve A.Y idaresindeki 06 ADF 701 plakalı yolcu otobüsünün, otogar içerisinde yürüyen H.M. isimli hamile kadına çarpmasıyla gerçekleşti.

Yaralı Kadının Durumu

Kazayı ağır yaralarla atlatan ve bilinci kapalı olduğu görülen H.M'nin hamile olduğu da öğrenildi. Durumu ağırlaşan kadın, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadının sağlık durumunun ciddiyeti nedeniyle hemen tedavi altına alındığı belirtildi. H.M'nin sağlık durumunun ve bebeğinin durumunun ne olduğu konusunda bilgi verilmedi. Yaralının ve bebeğinin sağlık durumlarına dair ayrıntılara daha sonra ulaşılacağı belirtildi.