Afyon'da Gökler Şenlendi !!

TAKİP ET

Afyonkarahisar adeta göklere kilitlendi ve müthiş gösteriyi izledi !!

 7 uçağın yaptığı 20 ayrı akrobasi hareketi izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Vatandaşlar Türk Yıldızları'nın gösterisini cep telefonları ve kameralarla kaydetti.

 

TÜRK YILDIZLARI BÜYÜK TAARRUZ İÇİN UÇTU

 

           Milli Mücadelenin kilit şehri Afyonkarahisar Büyük Taarruz ’un 97. Yılını kutluyor.  Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında cesur ve estetik hareketleriyle izleyenleri gökyüzüne kilitleyen Türk Yıldızları Afyonkarahisar semalarında uçtu.

 

           Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi ‘Türk Yıldızları’ Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar semalarını süsledi.  Dünyada 8 süpersonik uçakla gösteri yapan tek akrobasi takımı olan Türk Yıldızları, 7 uçağın yer aldığı bir gösteri sundu. Gösterilerinde 20 ayrı akrobasi hareketi yapan pilotlar Büyük Taarruz Zafer coşkusunu doruğa çıkardı.

 

İzleyenleri gökyüzüne kilitleyen Türk Yıldızları etkinkiliklere renk kattı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü yerleşkesi Barış Manço Konser Alanında gerçekleştirilen gösterileri binlerce Afyonkarahisarlı izledi. Türk pilotlarının hem cesaret ve gücünü, hem de eşsiz yeteneğini sergileyediği gösteriler yine büyük ilgi gördü.

 

Gösteriyi eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile askeri erkan takip etti. Türk Yıldızlarının şehitler anısına gökyüzünde çizdiği kalp ise uzun süre alkışlandı. Vatandaşlar gösteriyi beğendiklerini, göğüslerinin kabardığını ve Türk Yıldızları ile gurur duyduklarını belirtti. Gösteri sonunda Türk Yıldızları yer ekibi vatandaşlara bol bol imza dağıtarak fotoğraf çektirdi.