Afyon'da el sanatları sergisi açıldı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü aracılığıyla Yaşam Boyu Öğrenme Haftası bundan ötürü düzenlenen el sanatları sergisi açıldı.

Afyonkarahisar Belediye Taş Medrese, Bilgi Evlerinde düzenlenen kursların sonrasında el emeği göz nuru ile oluşturulan ürünlerin beğeniye sunulduğu sergi büyük ilgi gördü. Şehrimizin tarihi ve kültürel hazinelerinden olan Taş Medrese’de düzenlenen serginin açılışına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Akın, Gençlik Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı ile çok sayıda davetli katıldı.

Sergi ile ilgili bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Akın Yaşam Boyu Öğrenme Haftası bundan ötürü şehrimizde bir dizi aktivite yaptıklarını söyledi. Açılışı oluşturulan sergiye desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür eden Ahmet Akın, kursiyerlere katılımları bundan ötürü şükranlarını sundu.  Yaşam Boyu Öğrenme Haftası bundan ötürü Bilgi Evleri ve Taş Medrese’de kursiyerleri aracılığıyla açılan sergideki ürünlerin yapılmasında emeği geride bıraktığımızleri kutlama eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise “Burada birbirinden güzel yapıtlar var. Belediye olarak bizlerde bu ürünlerin pazarlanmasına destek vereceğiz. Sonuç olarak  kursiyerlerimiz hem üretmiş olacak, hem de aile bütçelerine katkı verecek. Emeği geride bıraktığımız herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.