Afyon'da Disleksi Haftası kutlandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Gençlik Spor İ Müdürlüğü Bünyesinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi her gün birçok etkinliğe imza atmaktadır.

Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi; gençlerin  serbest  zamanlarını  etkin bir şekilde değerlendirebileceği çeşitli  sosyal, kültürel,  sanatsal , sportif  faaliyetlerle  her gün birçok etkinliğe imza atmaktadır. Aynı zamanda gönüllülük çalışmalarıyla farkındalık oluşturmaya devam etmektedir.

 

Bu bağlamda Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde gönüllü gençlerle birlikte Disleksi Haftası kutlandı. Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde 1-7 Kasım Disleksi Haftası kapsamında  30 Disleksi genç ve ailelerine yönelik Ebru çalışması, masa tenisi, halat çekme, su balonu oyunu gibi etkinlikler yapıldı. Gönüllü gençlerimizle birlikte dolu dolu geçen program ile disleksi çocuklar özel anlar yaşadı. Sadece özel günlerde değil her daim farklı çalışma gruplarıyla da etkinliklerin yapıldığı Gençlik Merkezi 7 gün 24 saat gençlerimize hizmet vermektedir