Afyon'da direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü hayatını kaybetti

TAKİP ET

Son dakika Afyon Trafik Kazası: Afyonkarahisar Merkez'de Susuz köyü mevkiinde direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü öldü.

Alınan bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Afyonkarahisar karayolu üzeri Susuz köyü mevkiinde Afyonkarahisar İstikametine seyir halinde olan 34 GL 7103 plakalı araç sürücüsü 69 yaşındaki S.Ş. isimli sürücü seyir halinde geçirdiği kalp krizi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Araç içerisinde yolcu olarak bulunan 67 yaşındaki S.Ş isimli şahıs, eşinin kalp krizi geçirdiğini anlayınca yolda savrulmaya başlayan araca müdahale ederek durdurmak istedi ancak sunda başarılı olamadı. Meydana gelen kazada, araç; gidiş istikametine doğru yolun sağ tarafında bulunan bariyerlere sürterek çarptı ve karayolunun sol şeridine geçerek durabildi. 

Olayı gören vatandaşların ihbarı ile bölgeye 112 Sağlık ekipleri ve ambulans sevk edildi. Kazada S.Ş ile araçta yolcu olarak bulunan S.Ş isimli kazazedeler ambulans ile Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Araç soförü S.Ş isimli şahıs yapılan tüm müdahalelere rağman hastanede hayatını kaybetti. 

SÜRÜCÜNÜN EŞİ KAZADA YARALANDI

Araç sürücüsünün yan koltuğunda oturan eşi S.Ş. isimli kadın ise yapılan tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. 

Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri tarafından olay yerinde gerekli incelemeler yapılmış ve herhangi bir şüpheli duruma rastlanılmadığı tespit edimiştir.

VEFAT EDEN ŞAHIS KALP AMELİYATI OLMUŞ
Olayda hayatını kaybeden S.Ş isimli şahsın yaklaşık 6 yıl önce kalbinden ameliyat olduğu ve bu rahatsızlığı yüzünden de sürekli olarak tedavi gördüğü öğrenilmiştir

Meydana gelen kaza ile ilgili adli tahkikata başlanıldı

afyon trafik kazası afyon trafik kazası son dakika afyon trafik kazası yeni afyonda arabada kalp krizi geçirdi