Afyon'da çıkan yangında kendisini ve çocuğunu 4. kattan attı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da TOKİ konutlarında çıkan yangın sonrası anne dumandan zehirlenmemek için kendisini ve 2 yaşındaki evladını 4. kattan aşağı atmak zorunda kaldı

Afyonkarahisar'da meydana gelen yangın herkesi korkuttu. Yangında 7 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar Merkez Dörtyol Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutları Gazetecileri Sitesi'nde bodrum katta bulunan elektrik panosunda yangın çıktı. Çıkan yangın sonrası dumanlar kısa sürede binayı sardı.

Olayın ardından çevredeki vatandaşların haber vermesi ile bölgeye Afyonkarahisar Belediyesine bağlı İtfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın yerine intikal eden ekipler yangına müdahale ederek kısa sürede söndürmeyi başardı.

Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne ait küçük tip itfaiye aracında merdiven bulunmayınca yangın söndürüldükten yaklaşık 20 dakika sonra olay intikal ettirilen itfaiye aracı ile apartman sakinleri vatandaşlar tahliye edilmeye başlandı.

Yangında dumanlardan zehirlenmemek için Sultan Gümüş ve 2 yaşındaki kızı 4.kattan atladı. Anne ilk olarak kızını aşağı bıraktı, sonrasında kendisini aşağı bıraktı

Sultan Gümüş ve kızının kaldırıldıkları hastanede tedavilerinin devam ettiği annenin durumunun ağır olduğu, küçük kızın da durumunun iyi olduğu öğrenildi.