Afyon'da Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için kitap bağış kampanyası başlatıldı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için şehrin iki noktasında Kitap Bağış Kampanyası başlatıldı

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan "Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası" kapsamında Afyonkarahisar Adliye Sarayında ve Anıtpark meydanında kitap bağış stantı kuruldu. 



Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığ iş birliği protokolü çerçevesinde Türkiye'de eş zamanlı olarak başlatılan kampanya dolayısıyla Afyonkarahisar'da 2 adet kitap bağış stantı kuruldu.

Afyonkarahisar Adliye Sarayında kurulan stant görevlileri Afyon Kent Haber'e yaptıkları açıklamada, Ceza İnfaz Kurumlarının kütüphanelerinin genişletilmesi kapsamında bu projenin hayata geçirildiğini ifade ettiler.



Hükümlü ve tutuklularının daha çok okumaya ve düşünmeye teşvik edilmesi ve Ceza İnfaz Kurumlarının kütüphanelerinin genişletilmesi projesi kapsamında Afyonkarahisar ve Türkiye genelinde başlatıldığını, kitap bağış standının 16 Haziran 2021 tarihine kadar devam edeceği açıklandı



Yapılan açıklamada, Afyonkarahisar'lı vatandaşların projeye gönülden destek verdikleri ve kitapların bağış kapsamında gelmeye başladığı ifade edildi. 

Haber/Resimler : Afyon Kent Haber


kitap bağışı afyon