Afyon'da Bugün Vefat Edenlerin İlanları Yayınlandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da bugün kaybettiğimiz vatandaşlarımız için cenaze ilanları yayınlandı.

86 yaşındaki Ahmet Sevilmiş, Olucak Mahallesi'nden ve birçok yakınına dedelik yapan sevgili bir aileden biriydi. Vefatının ardından, yarın öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde cenaze namazı kılınacak ve Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta:46 Parsel:37'deki defin yeriyle sonsuzluğa uğurlanacak.

89 yaşındaki Kezban Öztürk, Dumlupınar Mahallesi'nden merhum İbrahim Öztürk'ün eşi ve birçok yakınının annesi ve büyükannesi olarak hatırlanacak. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Anıtkaya kasabasında kılınacak ve son yolculuğuna Anıtkaya Kasabası Mezarlığı'nda uğurlanacak.

70 yaşındaki Emine Açıkgöz, Kanlıca Mahallesi'nden Ahmet Açıkgöz'ün eşi ve birçok yakınının annesi ve büyükannesi olarak hatırlanacak. Cenaze namazı öğle namazını müteakip İstiklal Camii'nde kılınacak ve son yolculuğuna Bayraktepe Mezarlığı Pafta:33 Pafta:17'deki defin yeriyle uğurlanacak.

Son olarak, 77 yaşındaki Nadide Saçu, Fakıpaşa Mahallesi'nden merhum Çerçi Hacı İbrahim Yeşilay'ın kızı, İsmet Saçu'nun eşi ve birçok yakınının annesi ve kayınvalidesi olarak hatırlanacak. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak ve Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı Pafta:19 Pafta:110'deki defin yeriyle uğurlanacak.

Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

afyon cenaze afyon cenaze ilanları afyon cenaze haberleri afyon cenaze hizmetleri