Afyon'da bugün vefat edenler !

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi'nin internet sitesinden duyurduğu ve Afyonkarahisar merkez ve il sınırlarında bugün vefat edip defnedileceklerin isimlerini ve defnedilme saatini, mezarlığını bulabilirsiniz.

Vefat eden : Rüveyde PANCAR
Defin Yeri  : Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta:54 Parsel:31
Dumlupınar Mahallesinden, merhum İbrahim ve Hatice Evren’in kızı, Metin Pancar’ın eşi, Ali Evren, Yakup Evren ve Fikri Evren’in kardeşi, Mehmet Pancar, Salim Pancar ve Nazende Kösem’in annesi, Musa Kösem’in kayınvalidesi Rüveyde Pancar vefat etmiştir. Cenaze namazı Cuma namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır. 

Vefat eden : Sıdıka DUMAN
Defin Yeri  : Kütahya İli,Dumlupınar Kızılca Köy Mezarlığı
Sahipata Mahallesinden, Beton Travers Fabrikası’ndan emekli merhum Hacı Bayram Duman’ın eşi, Nüfus Müdürlüğü’nden emekli Zekeriya Duman, OSB esnafı’ndan Metin Duman ve Reyhan Alemdar’ın annesi, Sıdıka Duman vefat etmiştir. Cenaze namazı Cuma namazını müteakip Kütahya İli,  Dumlupınar Kızılca Köyü’nde kılınacaktır.

Vefat eden : Emin YAVUZ
Defin Yeri  : Çay İlçesi, Kadıköy Köy Mezarlığı
Kocatepe Mahallesinden, Afyonkarahisar Belediyesi’nde çalışan Mehmet Yaşar Yavuz ve Yeter Yavuz’un oğlu, Kemal Yavuz’un kardeşi, Emin Yavuz vefat etmiştir. Cenaze namazı Cuma namazını müteakip Çay İlçesi Kadıköy köyünde kılınacaktır.