Afyon'da bugün iki kişinin vefat haberi geldi

TAKİP ET

Afyon'da bugün iki kişinin vefat haberi geldi. Eşrefpaşa Mahallesi'nden olan Ramazan Şahin 58 yaşında hayatını kaybederken, Karaman Mahallesi'nden olan Hüseyin Göktaş 89 yaşında vefat etti.

İlk vefat haberimizde, Eşrefpaşa Mahallesi'nden, Küçükkalecik köyünden olan Ramazan Şahin 58 yaşında hayatını kaybetti. Merhum İsmail Şahin ve merhume Hava Şahin'in oğlu olan Ramazan Şahin, Ahmet Paşa Köyü'nden merhum Ali Albayrak'ın damadı ve Filiz Şahin'in eşi idi. Aynı zamanda Özlem Altuner, Özgür ve Öznur Şahin'in babası, Ali İhsan Altuner ve Ahmet Saygıner'in kayınpederi, Cengiz ve Eyüp Şahin'in kardeşi, Mahmut, Kudret ve Mehmet Albayrak'ın eniştesi, Erol Özcelep'in bacanağı ve Reyhan Özcelep'in eniştesiydi. Temmer'den emekli olan Ramazan Şahin'in cenaze namazı, öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak ve defni ise Bayraktepe Mezarlığı'nda yapılacaktır.

İkinci vefat haberimizde ise, Karaman Mahallesi'nden olan Hüseyin Göktaş 89 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Sabri Göktaş ve İrfan Göktaş'ın kardeşi olan Hüseyin Göktaş, Şerife Gedizlioğlu'nun babası ve Mustafa Gedizlioğlu'nun kayınpederiydi. Ayrıca Çetin ve Hüseyin Gedizlioğlu'nun dedesi idi. Hüseyin Göktaş'ın cenaze namazı, öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak ve defni ise Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı'nda yapılacaktır.

Ramazan Şahin ve Hüseyin Göktaş'a Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Afyon Cenaze İlanları afyon haber afyon haberleri vefat