Afyon'da Bugün Beş Kişinin Cenaze İlanı Yayınlandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar ilinde bugün hayatını kaybeden beş kişinin cenaze ilanları açıklandı. İlanlara göre, Hatice Bayram 52 yaşında, Abdurrahman Temiz 63 yaşında, Yakup Bağ 64 yaşında, Memduh Genelioğlu 94 yaşında ve Sebiha Şahinkaya 97 yaşındaydı.

Hatice Bayram, Akmescit Mahallesi'nden Hafız Bekir Canbal ve merhume Ayşe Canbal'ın kızı, Aşçı Hüseyin Bayram'ın eşi ve Onur, Kübra ve Feyza Bayram'ın annesiydi. Cenaze namazı, Cuma namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak ve defin işlemi Büyükkalecik Kasabası Mezarlığı'nda yapılacak.

Abdurrahman Temiz, Tacı Ahmet Mahallesi'nden merhum Mevlüt Temiz'in oğlu ve Devlet Su İşleri'nde çalışan Mevlüt Temiz, Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi Şükrü Temiz, Akrones Otel personeli Mehmet Temiz ve Beytullah Temiz'in babasıydı. Cenaze namazı da Cuma namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak ve defin işlemi Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı Pafta:17 Parsel:148'de gerçekleştirilecek.

Yakup Bağ, Gazi Mahallesi'nden merhum emekli Başçavuş Mehmet Ali Bağ ve merhume Şükriye Bağ'ın oğlu, merhum Çavuş Ağa Ali Osman Okşar'ın damadı, merhum Yalçın Bağ, Yavuz Bağ ve Sabire Arığ'ın ağabeyi, Nuray Bağ'ın eşi ve DDY'dan emekliydi. Cenaze namazı, yine Cuma namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak ve defin işlemi Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta:39 Parsel:22'de yapılacak.

Memduh Genelioğlu, Dumlupınar Mahallesi'nden merhum Mehmet Nuri Genelioğlu ve merhume Zehra Genelioğlu'nun oğlu, merhume Bediha Muvahhit Nurata ve Saynur Serdaroğlu'nun ağabeyi, Salim Tunçer'in eniştesi, Ayla Genelioğlu'nun eşi ve Nurgül ve Nuri Genelioğlu'nun babasıydı. Cenaze namazı yine Cuma namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak ve defin işlemi Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı Pafta:4 Parsel:38'de gerçekleştirilecek.

Son olarak, Sebiha Şahinkaya, 97 yaşında vefat etti. Merhumenin cenaze namazı, Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı'nda kılınacak. Sebiha Şahinkaya, merhum Astsubay Süleyman Şahinkaya'nın eşi ve 5 çocuk annesiydi. Başta ailesi olmak üzere, tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.

afyon cenaze ilanları