Afyon'da Bugün 5 Kişi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da bugün 5 kişi vefat etti. Afyon Kent Haber olarak vefat edenlere Allah'tan rahmet geride kalan ailelerine ve sevenlerine sabır dileriz

Vefat eden: İhsan KANAY
Defin Yeri : Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı Pafta: 29  Parsel: 87
Fakıpaşa Mahallesinden, Sıdıka Kanay'ın  eşi, Alper Kanay, Şerife Ceylan, Berber esnafından, Zahit Kanay, Zeynep Kanay ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde çalışan, İffet Kocabıyık’ın babası, sanayi esnafından, Can Ceylan ve Ümit Kocabıyık’ın kayınpederi, Şeker Fabrikasından emekli, Hacı İhsan Kanay vefat etmiştir. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiin'de kılınacaktır.    

Vefat eden: Ayşe TUNGUT   
Defin Yeri : Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı Pafta: 1  Parsel: 39
Dumlupınar Mahallesinden, İhsan Tungut ve Fevziye Tungut’un gelini, Oruçoğlu Yağ Fabrikasından emekli, serbest Mali Müşavir İbrahim Tungut’un eşi, İhsan ve Pelin Alagöz’ün annesi, Ayşe Tungut vefat etmiştir. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiin'de  kılınacaktır.    

Vefat eden: Arife ÇINAR  
Defin Yeri : Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta: 37  Parsel: 121
Esentepe Mahallesinden, Kücükhüyük Kasabasından, merhum İsmail Çınar’ın eşi, Hüseyin Çınar, İrfan Çınar, Hatice Kaplan ve  Cemile Karamemiş’in annesi, Sebahattin Kaplan ve Seydi Karamemiş’in kayınvalidesi, esnafdan Çınar Mühendislik İsmail ve Eray Çınar'ın babaannesi, Murat ve Adem Karamemiş'in anneannesi, Arife Çınar vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiin'de  kılınacaktır.    

Vefat eden: Dudu AYDIN 
Defin Yeri : Karacaahmet Köyü Mezarlığı
Zafer Mahallesinden, merhum Ahmet Aydın'ın eşi, Zeynep Arpacıoğlu, Emine Gümüş, Bircan Aydın, Arzu Demirkol ve Rahşan Cengiz’in annesi, Ali Rıza Arpacıoğlu, Davut Gümüş, Metin Demirkol ve Üzeyir Cengiz’in kayınvalidesi Dudu Aydın vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğle namazını müteakip İhsaniye İlçesi Karacaahmet Köyü Mezarlığında kılınacaktır.  

Vefat eden: Mehmet İSTEK
Defin Yeri : Bayraktepe  Mezarlığı  Pafta: 31  Parsel: G3
Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinden, merhum Hasan İstek’in oğlu, merhum Ahmet, Mustafa, Fadime İstek’in kardeşi, Zeliha İstek’in eşi, Ömer , Hasan İstek’in babası,  Askeri Fabrika’dan emekli Mehmet İstek vefat etmiştir. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa  Camiin'de  kılınacaktır.