Afyon'da bu yolda yol çalışması var!

TAKİP ET

Karayolları Genel müdürlüğü Yol Durumu ve Güzergah Analizi Yol Durum Bültenine göre Banaz-Afyon yolunda yol çalışması olduğunu açıkladı

Türkiye yol Durumuna göre; 

Anadolu Otoyolunun Akıncı Kavşağı-Ankara Kavşağı 3-5.km.leri arasında kavşak kolları bağlantı yolları yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

TAG Otoyolunun Misis Kavşağı-Yılankale Kavşağı 3-6.km.leri arasında (Baklalı Mevkii) kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Uşak-Banaz-Afyonkarahisar yolunun 50-52.km.leri arasında hızlı tren hattı köprü ayağı yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde ulaşım servis yollarından sağlanmaktadır.

Adapazarı-Karasu yolunun 35-38.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Sakarya istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Karasu istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Aksaray-Ulukışla-Pozantı yolunun 1-3.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Kütahya-Çavdarhisar-Gediz yolunun 15.km.sinde bulunan Derbent-2 Köprüsünde genleşme derzi bakım onarım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Samsun-Ankara yolunun 21-26.km.leri arasında (Havza Tünelleri Mevkii) heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle Samsun-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Yazıhan-Malatya yolunun 24-29.km.leri arasında (Boztepe Barajı Mevkii) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

 İyidere-Rize-Ardeşen yolunun 53.km.sinde yapılmakta olan Rize-Havalimanı Kavşağı çalışması nedeniyle Ardeşen-Rize istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Suşehri-Gölova yolunun 11-13.km.leri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.