Afyon'da Bayram Namazı Saat Kaçta Kılınacak?

TAKİP ET

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala bayram namazının kılınıp kılınmayacağı araştırılmaya başlandı. Peki, Afyon'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan konuyla alakalı açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

Camilerde bayram namazı kılınacak mı? Afyon’da bayram namazı saati kaçta?
Türkiye’de koronavirüsün hızla artması nedeniyle çoğu alanda kısıtlamalar uygulamaya geçerken camilere herhangi bir kısıtlama konulmamış ve ibadetlerin gerçekleştirilmesine karar verilmişti. Diyanet İşleri Başkanlığı, bu sene koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, uzaklık ve hijyen koşulları sağlanarak camilerde bayram namazı kılınabileceğini duyurdu.

Kanal 7 televizyonunda yayımlanan “Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Sahur Vakti” programına video konferans yolu ile katılan Diyanet işleri Başkanı Erbaş, “Beş vakit ve cuma namazlarımızda camilerdeki irşat çalışmalarımız devam ediyor. Dijital ortamı çok iyi kullanmaya başladık. Diyanet TV’den irşat uygulamaları yapılıyor. Hem de Türkiye çapında 90 bin kadar camimizde, imkanlar nispetinde, tedbirlere riayet ederek irşat hizmetlerine devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


AFYON BAYRAM NAMAZI SAATİ
Afyon'da Ramazan Bayramı Saati 06.20'dir.

afyon ramazan bayramı