Afyon'da Bayram Dönüşü Trafik Özdilek Kavşağında Yoğunlaştı

TAKİP ET

Ramazan Bayramı'nın son gününde Afyonkarahisar'da trafik yoğunluğu özellikle kavşak noktalarında arttı. Özdilek kavşağında araç akışı belirgin şekilde yavaşladı.

Ramazan Bayramı’nın son gününde Afyonkarahisar’da trafik yoğunluğu dikkat çeken seviyeye ulaştı. Dönüş yolculuğuna çıkan vatandaşların oluşturduğu hareketlilik, kentten geçen kara yollarında araç trafiğini artırdı. Yoğunluğun özellikle kavşak noktalarda etkili olduğu görüldü.

Afyon-Ankara yolu ile Afyon-Kütahya yolu arasında yaşanan trafik hareketliliği, gün içinde araç akışını yavaşlatan başlıca gelişmeler arasında yer aldı. Bayram tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşların dönüşe geçmesiyle birlikte bu güzergahlarda belirgin bir yoğunluk oluştu. Metinde yer alan bilgilere göre şehir geçişleri ve kavşak noktalarında trafik zaman zaman ağır ilerledi.

Yoğunluğun en belirgin hissedildiği noktalardan biri ise Özdilek kavşağı oldu. Bu bölgede artan araç sayısı nedeniyle sürücüler daha yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Kavşak çevresinde oluşan hareketlilik, bayram dönüşü trafiğinin kent içi bağlantı noktalarına da yansıdığını gösterdi.

Afyonkarahisar güzergahını kullanan sürücüler açısından özellikle kavşak bölgelerinde dikkat gerektiren bir tablo ortaya çıktı. Afyon-Ankara ve Afyon-Kütahya yolu arasında oluşan bu yoğunluk, dönüş trafiğinin kentte en fazla hissedildiği alanları öne çıkardı. Yetkililer de sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu. Verilen bilgiler doğrultusunda, bayramın son gününde trafik yoğunluğunun özellikle kavşak noktalarda ve Özdilek kavşağı çevresinde belirginleştiği görüldü.

Afyon trafik Ozdilek kavsagi bayram donusu bayram donusu