Afyon'da Arefe günü kuaför ve berberler açık mı?

TAKİP ET

Afyon'da Arefe günü kuaför ve berberler açık mı? Kurban Bayramı'nda berberler çalışıyor mu? 19-23 Temmuz kuaför ve berberlerin çalışma saatleri!

Afyon'da Arefe günü kuaför ve berberler açık mı? Kurban Bayramı boyunca en merak edilen hususlardan biri kuaför ve berberler oldu.

Bayram hazırlıklarını devam ettiren vatandaşlar arafe gününde berber ve kuaförlerin çalışma saatlerini merak edip incelemeye başladı. Bu yıl Kurban Bayramı 20 Temmuz- 23 Temmuz tarihlerinde idrak edilecek. 19 Temmuz Pazartesi arefe günü yaşanacak. Peki, 19 Temmuz arefe günü berberler ve kuaförler açık mı? Kurban Bayramı'nda kuaförler ve berberler çalışıyor mu? İşte husus ile alakalı merak edilen bütün detaylar!

Kurban Bayramı evvel ya da bayram boyunca kuaför ya da berberlere gidecek olan şahıslar çalışma saatlerini incelemeye başladı.

Peki, 19 Temmuz arefe günü berberler ve kuaförler açık mı? Kurban Bayramı'nda kuaförler ve berberler çalışıyor mu? İşte hususyla alakalı bütün detaylar!

AREFE GÜNÜ KUAFÖR VE BERBERLER ÇALIŞIYOR MU 2021?
Kuaföre ve berberler Arefe günü yani 19 Temmuz Pazartesi vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Koronavirüs salgının nedeniyle kısıtlı sayıda müşterinin alındığı dükkanlara gelinmeden evvelce kesinlikle randevu alınması gerekiyor.

afyon berberler arefe günü berberler açıkmı afyon haber