Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final Müsabakaları Heyecanı Başladı!

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol yarı final müsabakaları, Tınaztepe ve Mustafa Abi Spor Salonlarında gerçekleşti. 12 kız ve 12 erkek takımın katılımıyla başlayan turnuva büyük bir heyecana sahne oldu.

Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleşen açılış seremonisine İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Kılınç, Afyonkarahisar Basketbol İl Spor Dalı Temsilcisi Feyzullah Demirkale, illerden gelen sporcular ve antrenörler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından söz alan Basketbol İl Spor Dalı Temsilcisi Feyzullah Demirkale, "Kazasız, sakatlıksız müsabakalar olmasını temenni ediyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Spor Hizmetleri Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Kılınç ise şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar dileyerek, "Müsabakaların centilmence geçmesini temenni ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final müsabakalarında erkeklerde 12, kızlarda ise 12 takım mücadele ediyor. Turnuva, geleceğin basketbol yıldızlarını bir araya getirerek büyük bir rekabet ve heyecan sunuyor.