Afyon'da 59 çocuk erkekliğe ilk adımını attı!

TAKİP ET

Afyon'da Sünnet Şöleni Zafer Meydanı'nda halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşti. 59 çocuk erkekliğe ilk adımını atarken, aileleri ve yakınları da o anlara tanıklık etti.

Afyonkarahisar Belediyesi, erkekliğe ilk adımını atmak isteyen çocukları da unutmadı. Afyon Zafer Meydanı’nda başlayan sünnet şöleni ilk olarak gönüllü vosvoscuların ve classic otomobil tutkunlarının oluşturduğu vasıta konvoyu ile devam etti.

Şölene Emniyet Müdürlüğüne bağlı motrlu timlerde sünnet konvoyuna eşlik etti. Şehir turunun sonrasında sünnet şöleni Belediye Mehter Takımının konseri ile sürdü. Kına gecesi evveli çocuklara ve ailelerine belediye aracılığıyla ikramlarda bulunuldu. Erkekliğe ilk adımını atan çocuklarla Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek yakından ilgilenerek fotoğraf çektirdi. 

Programda konuşan Başkan Zeybek, 59 çocuğun erkekliğe ilk adımını atmasından ötürü duyduğu mutluluğu dile getirdi. Pandemi’den dolayı 2020 senesinde sünnet şöleni yapamadıklarını anımsatan Zeybek başkan şu şekilde konuştu; “1 Temmuz tarihinden itibaren normalleşme sürecine girilmesiyle bir arada arkadaşlarımızla istişarelerde bulunarak Belediyemiz Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz ile şölenimizi yapmak kararını aldık. Şuan 59 çocuğumuzla Resulullah’ın sünnetine ideal olarak bu şölenimizi gerçekleştireceğiz. Bundan ötürü hem mutluyuz, hem gururluyuz hem de sizlere hizmet etmekten büyük haysiyet duyuyoruz. Rabbim ailelerimize çocuklarının mürvetlerini de göstermelerini diliyorum dedi

afyon sünnet organizasyon afyon sünnet afyon sünnet şöleni