Afyon'da 3 Aydır Kayıp Şahsın Cesedi Bulundu

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 3 aydır kayıp olarak aranan Fethibey Beldesi nüfusuna kayıtlı bir kişinin cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar, Merkeze bağlı Burhaniye Köyünde çobanlık yapan 24 yaşındaki Afganistan uyruklu şahıs Burhaniye köyü sınırları içerisinde bulunan mera arazisinde hayvan otlattığı sırada Fethibey beldesi Nüfusuna kayıtlı öğrenilen ve 12 Temmuz 2021 tarihinden itibaren kayıp olan 40 yaşındaki O.G isimli şahsa ait nüfus cüzdanı buldu

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jasat ekipleri ve Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Komutanlığı tarafından bölgede yapılan araştırmada kayıp şahıs olarak aranan O.G. e ait olduğu değerlendirilen pantolon ve ayakkabılar buldu. Ayrıca arazide yaklaşık 50 cm kazılı çukur  ve çukur etrafında insana ait olduğu değerlendirilen kafatası, kemik parçaları da tespit edildi.

Meydana gelen olayla ilgili olarak Afyonkarahisar Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek Cumhuriyet Savcısı ve Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığı OYİT  tarafından olay yerinde incele yapıldı. 

Havanın karanlık olması nedeni  ile olay yerinde detaylı inceleme araştırma yapmak amacı ile Asayiş Komanda timi tarafından olay yeri çevre emniyeti alınmış olup 18.10.2021 günü (bugün) sabah saat 07.30 da olay yerinde inceleme ve araştırma çalışmalarına devam edilmektedir. 

Haber: Afyon Kent Haber

afyon kayıp ceset fethibey kasabası afyon haber