Afyon Cenaze İlanları - Tarih: 23.10.2023

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 4 kişi vefat etti

Mustafa AÇIKGÖZ (63 Yaşında)
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı - B Kapısı, Pafta: 19, Parsel: 18

Mecidiye Mahallesinden ve Halımoru Köyünden emekli olan merhum Mustafa Açıkgöz, Beton Travers Fabrikası'ndan gelmektedir. Kendisi Ramazan Açıkgöz ve Lütfiye Açıkgöz'ün oğluydu. Ayrıca, Murat, Abdurrahman Celil, Ramazan Emre Açıkgöz ve Dilek Cansu Yüksel'in babasıydı. Ayrıca, Adil Yüksel'in kayınpederi, Muammer Gökmen, merhum Süleyman Özgür ve Mustafa İzmir'in kayınbiraderi, Mutahhare Özgür, Mukadder Gökmen, Emeti Açıkgöz ve Selma İzmir'in kardeşiydi. Mustafa Açıkgöz, Tarım İl Müdürlüğünden emekli olarak hayata veda etti.

Cenaze Namazı: 24.10.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Ramazan YARIKKAYA (67 Yaşında)
Defin Yeri: Sultandağı Kırca Kasabası

Kanlıca Mahallesinden ve Sultandağı Kırca Kasabasından emekli olan Ramazan Yarıkkaya, Afyonkarahisar Belediyesi'nde çalışmıştır. Babası Ömer ve İbrahim Yarıkkaya'nın yanı sıra, çocuklarına da baba olmuştur. Ramazan Yarıkkaya'nın vefat ettiği üzüntüyle bildirilmiştir.

Cenaze Namazı: Cenaze namazı öğle namazını müteakip Sultandağı Kırca Kasabası'nda kılınacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Ahmet AĞILĞAT (79 Yaşında)
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı - B Kapısı, Pafta: 17, Parsel: 124

Fatih Mahallesinden olan Ahmet Ağılğat, Aynur Ağılğat'ın eşi ve Memnune, Ayşe, Celalettin Muhittin Ağılğat'ın babasıydı. Ayrıca, Hikmet Aktay ve Rıza Çevirgenoğlu'nun kayınpederiydi. Tedaştan emekli olan Ahmet Ağılğat'ın vefat haberi duyurulmuştur.

Cenaze Namazı: Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Hasan Tahsin MAZIBAŞI (78 Yaşında)
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı - A Kapısı, Pafta: 5, Parsel: 71

Burmalı Mahallesinden olan Hasan Tahsin Mazıbaşı, merhum Hüseyin ve Fehmiye Mazıbaş'ın oğlu, Kadriye Mazıbaş'ın eşi ve Fehmiye Toprakkale ile Ferda Taşkıran'ın babasıydı. Ayrıca, Zeki Toprakkale ve Nevzat Taşkıran'ın kayınpederi, Fahriye, Sabahat ve Mükerreme Çınar'ın kardeşi olarak bilinirdi. Hasan Tahsin Mazıbaşı, pazarcı esnafından ve merhum İsmail Ayvalı'nın eniştesiydi. Allah rahmet eylesin.

Cenaze Namazı: Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.