Afyon Cenaze İlanları (13/01/2021)

TAKİP ET

13/01/2021 tarihli Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yayınlanan cenaze ilanları

Vefat eden : Ali ÖZSEREZLİOĞLU
Defin Yeri: Kocatepe Asri  Mezarlığı A Kapısı Pafta: 2 Parsel: 121
Çavuşbaş Mahallesinden, merhum Sabri Özserezlioğlu’nun oğlu, merhum Halil İbrahim Özserezlioğlu’nun kardeşi, Mehmet Can Özserezlioğlu,  Yılmaz Özserezlioğlu’nun ağabeyi, Fatma Özserezlioğlu’nun eşi, Zehra Özserezlioğlu,  Afyonkarahisar Belediyesi’nde çalışan Sabri ve Mustafa Özserezlioğlu,  Ayakkabıcı Esnafı’ndan Samet ve  Betül Özserezlioğlu’nun babası, Toprak Mahsulleri Ofisi’nden emekli İhsan Dağ, Çimento Fabrikası’ndan emekli Bahattin Cerit’in kayınbiraderi, Adem, Ahmet  İsmail Çekiç’in eniştesi,Köy Hizmetleri’nden emekli  Ali Özserezlioğlu vefat etmiştir. Cenaze namazı öğle namazından sonra Paşa Camiinde kılınacaktır.

Vefat eden : Muharrem BARUT
Defin Yeri: Bayraktepe  Mezarlığı  Pafta: 21 Parsel: 231
Taşpınar Mahallesinden, İsmail Barut, İbrahim Barut, Huriye Akça ve Güler Toprak’ın ağabeyi, Serkan Barut ve Kadriye Özen’in babası, Muharrem Toprak ve Mesut Akça’nın kayınbiraderi , Halil Özen’in kayınpederi Muharrem Barut vefat etmiştir. Cenaze namazı saat 11.00 'da Bayraktepe Mezarlığında kılınacaktır.

Vefat eden : Aysel ELÇİ
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı Pafta: 23 Parsel: 61
Gazi Mahallesinden, DDY’dan emekli İsmail Elçi’nin eşi, Hatice Hikmet ve Hülya Elçi’nin annesi,Ömer Hikmet’in kayınvalidesi, PTT’den emekli merhum Ramiz Ergüven ve merhume Ayşe Ergüven’in kızı, merhum Ahmet Ergüven’in kardeşi Aysel Elçi vefat etmiştir.
Cenaze namazı ikindi namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

afyon cenaze ilanları