Afyon Cenaze İlanları: 11 Ağustos 2022

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 11 Ağustos 2022 tarihinde vefat edenler

Tarih: 11.08. 2022
Vefat eden: Zehra BOZOK 

Defin Yeri :Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta: 42 Parsel: 74
Sümer Mahallesinden, Abdullah Bozok’un eşi, Oğuzhan Bozok ve Zerrin Tekin’in annesi, Ressam Ersin Bozok’un yengesi, Zehra Bozok  kılınacaktır.Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. Cenaze namazı yarın 12.08.2022'de Cuma namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Tarih: 11.08.2022
Vefat eden: Büşra ERKEK 

Defin Yeri:  Çıkrık Kasabası 
Uydukent Mahallesinden, Arçelik Teknik servinde çalışan Necati Erkek ve Sultan Erkek'in kızı, Aleyna Erkek ve Yiğit Erkek'in ablası, merhum Osman Erkek, merhum Muharrem Yıldırım, Güler Erkek ve Meryem Yıldırım'ın torunu, Asiye Kurnaz, Kemal Kurnaz, Süleyman Yıldırım, Şule Yıldırım ve Cezaevi personeli Esin Erkek'in yeğeni, Büşrü Erkek vefat etmiştir. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Çıkrık Kasabasında kılınmıştır.

Tarih: 11.08.2022
Vefat eden: Hasan Basri SOYSAL

Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta38 Parsel:97
Cumhuriyet Mahallesinden, merhume Atike Soysal'ın eşi, Seyhan Uzun, Müzeyyen Çelik, Ahmet Soysal, Gülay Çelikoğlu ve Hafize Gülgün Vuraloğlu'nun babası, Ali Uzun, Nurettin Çelik, Aysel Soysal, Hüseyin Çelikoğlu ve Osman Vuraloğlu'nun kayınpederi, emekli öğretmen Hasan Basri Soysal vefat etmiştir. Cenaze namazı ikindi namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.