Afyon Cenaze Duyuruları: 13 Temmuz 2022

TAKİP ET

Afyon Cenaze İlanları: 13 Temmuz 2022 tarihli Afyonkarahisar Cenaze Duyuruları. Merhumlara ve Merhumelere Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı ve sabır dileriz.

Tarih: 13.07. 2022
Vefat eden:Rahmiye ALPATA

Defin Yeri :Kocatepe Asri  Mezarlığı C Kapısı Pafta:42 Parsel:14
Dumlupınar Mahallesinden,  merhum İsmail Seleoğlu ve Şükran Seleoğlu’nun kızı, merhum Rifat Alpata’nın eşi, Ebru Altay ve Murat Alpata’nın annesi, Bülent Altay ve Yeşim Alpata’nın kayınvalidesi, İremnur ve Görkem Yiğit Altay’ın anneannesi, Uğur Düz’ün dünürü, Rahmiye Alpata vefat etmiştir. Cenaze namazını öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Tarih: 13.07. 2022
Vefat eden: Necmettin BİLİCİ

Defin Yeri : Çay İlçesi Çayıryazı Köyü
Zafer Mahallesinden, emekli, Polis memuru Necmettin Bilici ve Hülya Bilici’nin oğlu, Ceyhun Bilici’nin kardeşi, Necmettin Bilici vefat etmiştir. Cenaze namazını ikindi  namazını müteakip  Çay İlçesi Çayıryazı Köyünde kılınacaktır

Tarih: 13.07. 2022
Vefat eden: Nuray ŞENCAN 

Defin Yeri :Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı Pafta:19 Parsel: 1
Dumlupınar Mahallesinden, merhum Zeki Yit ve merhume Vesile Yit’in kızı, Ali Yit ve Muazzez Korkmaz’ın kardeşi, Muzaffer ve Zeki Şencan’ın annesi, İl özel idarede görevli Cevat Şencan’ın eşi, Nuray Şencan vefat etmiştir. Cenaze namazını öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Tarih: 13.07. 2022
Vefat eden: Mehmet YEŞİLDAĞ 

Defin Yeri :Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı Pafta:6 Parsel: 65
Burmalı Mahallesinden, merhum Şükrü Yeşildağ’ın oğlu, İhsan, İbrahim, merhum Muharrem ve Muammer Yeşildağ’ın kardeşi, Ayşe Yeşildağ’ın eşi, Cemil Yeşildağ’ın babası, Maliyeden emekli, Mehmet Yeşildağ vefat etmiştir. Cenaze namazını öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır

afyon cenaze duyuruları afyonkarahisar cenaze duyurular