Afyon Belediyespor'da Altı oyuncu devam edecek !!!

TAKİP ET

Tarihinde ilk defa büyük bir başarı göstererek TBL Şampiyonu olarak Tahincioğlu BSL'ye yükselen Afyon Belediye spor Basketbol takımımızda altı oyuncu devam ediyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor, başarılı geçen sezonun ardından şampiyon kadrosunu korumaya kararlı. Kulüp, gelecek sezon için sözleşmeleri devam eden altı önemli oyuncusunu açıkladı.

İşte Afyon Belediyespor'un gelecek sezon kadrosunda yer alacak oyuncular:

Altan Erol

Afyon Belediyespor'un altyapısından yetişen Altan Erol, başarılı performansıyla dikkat çekti. Kulüp, genç oyuncuyu gelecek sezon da kadroda tutma kararı aldı.

Alper Özcan

Takımın önemli isimlerinden biri olan Alper Özcan, sözleşmesi devam eden oyunculardan biri olarak gelecek sezon da Afyon Belediyespor forması giyecek.

Cevher Özer

Cevher Özer, takımın orta saha gücünü temsil ediyor. Başarılı performansıyla dikkat çeken Özer, Afyon Belediyespor'un gelecek sezonki kadrosunda yer almaya devam edecek.

Talat Altunbey

Afyon Belediyespor'un savunma hattının önemli oyuncularından Talat Altunbey, sözleşmesi devam eden isimler arasında bulunuyor.

Jamelle Hagins

Afyon Belediyespor'un yabancı oyuncularından biri olan Jamelle Hagins, takımın skor yükünü sırtlayan isimlerden biri. Hagins, gelecek sezon da Afyon Belediyespor'un formasını terletecek.

Marcos Knight

Geçtiğimiz sezon takımın liderlerinden biri olan Marcos Knight, Afyon Belediyespor ile sözleşmesini sürdürme kararı aldı. Oyun kurucu olarak görev yapan Knight, takımın hücum organizasyonundaki önemli oyunculardan biri.

Afyon Belediyespor, sözleşmeleri devam eden bu altı oyuncusuyla birlikte güçlü bir kadro kurarak önümüzdeki sezon da başarıya odaklanmayı hedefliyor