Afyon Belediye Meclisi,4 Ocak'ta toplanacak

TAKİP ET

Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6. maddesi hükümleri gereğince 04 Ocak 2022 Salı günü saat 18.30 da Belediye Meclis Salonunda toplanacak. Pandemi nedeni ile Meclis Toplantı Salonuna misafir kabul edilmeyecektir.

4 OCAK 2022 TARİHLİ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ

Bir önceki toplantıya ait Aralık Ayı Meclis tutanak özetinin oylanması.

Belediyemiz bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap kayıt ve işlemlerinin kontrolü için Denetim Komisyonu oluşturulması hakkında teklif.

2022 Yılı Meclisin tatil döneminin belirlenmesi ve Meclis toplantılarının sesli ve görüntülü cihazlarla kayda alınması hakkında teklif.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 32. maddesi gereğince ödenecek huzur hakkı ücretlerinin tespit edilmesi hakkında teklif.

01/01/2021-31/12/2021 tarihleri arasında asfalt, parke ve yol yapım işlerinde Belediye Bütçemizden harcanan Yol harcamalarına katılım payının yoldan yararlanan gayrimenkullerin sahiplerinden alınıp, alınmayacağı hakkında teklif.

Belediyemiz 2020 Yılı Sayıştay Denetim Raporu hakkında Meclise bilgi verilmesi hakkında teklif.

Belediyemizce satışı yapılan ön ödemeli su sayacı satış bedelinin yeniden belirlenmesi hakkında teklif.

Norm Kadro Yönetmeliğine göre dolu kadro derecelerinde değişiklik yapılması hakkında teklif.

Barış DAL’ın Başkan Yardımcısı olarak atandığı hakkında Meclise bilgi verilmesi hakkında teklif.

Kolsan İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine ait döküm alanının tarafımızca hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları alanı olarak kullanılması için şirketle protokol yapılmasına, yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’e yetki verilmesi hakkında teklif.

Belediyemiz sınırları içerisinde aktif olarak faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine ve Belediyespor Kulübüne nakdi yardım yapılması hakkında teklif.
Sözleşmeli olarak çalışan personellerimizin sözleşmelerinin yenilenmesi ve ücretlerinin belirlenmesi hakkında teklif.

Belediyemiz tarafından 2022 Yılında işletilecek olan şehir içi toplu taşıma hizmeti karşılığında 01/01/2022 tarihinden itibaren uygulanacak ulaşım ücret tarifelerinin belirlenmesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

01/01/2022 tarihinde çalışma izinleri bitecek olan şehir içi nakliye araçlarına tahsis edilecek durak yerleri, araç sayıları ve çalışma ruhsatı için araçlarda ve araç şoförlerinde istenilecek bilgi ve belgelerin neler olacağının belirlenmesi ile ilgili Trafik Komisyonu Raporu.
03 M 0247 plakalı minibüs hattının İshak AY üzerinden Cemil YANARDAĞ üzerine devir edilmesi ile ilgili Trafik Komisyonu Raporu.

03 T 0035 plakalı ticari taksi plakasının Yüksel FİNCANKAYA üzerinden Osman YAKUT üzerine devir edilmesi ile ilgili Trafik Komisyonu Raporu.

03 M 0052 plakalı minibüs hattının Abdullah AKTÜRK üzerinden Sultan AKTÜRK üzerine devir edilmesi ile ilgili Trafik Komisyonu Raporu.

03 S 0368 plakalı servis aracı plakasının Yaşarlar Petrol Ürünleri Isı Gereçleri Nakliyat İhtiyaç Maddeler Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi üzerinden Afyon Batı Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi üzerine devir edilmesi ile ilgili Trafik Komisyonu Raporu.

03 S 0324 plakalı servis aracı plakasının Aybar Servis Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi üzerinden Yücel KOCA üzerine devir edilmesi ile ilgili Trafik Komisyonu Raporu.
03 S 0281 plakalı servis aracı plakasının Afyon Atan Kardeşler Taşımacılık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi üzerinden Şeyda KOÇKAN üzerine devir edilmesi ile ilgili Trafik Komisyonu Raporu.

Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler hakkında Trafik Komisyonu raporu.

İlimiz Merkez Sadıkbey Mahallesi, 356 Ada 85 Nolu Parselin Turizm – Ticaret Alanı amaçlı ilave imar planı yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu.

İlimiz merkezinde yapılan inşaatlarda asma kat taban alanı oranının plan lejantında düzeltilmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu.

İlimiz merkezinde yapılan inşaatlarda asma kat yüksekliğinin düzeltilmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu.

İlimiz Merkez Selçuklu Mahallesi, 1135 Ada 1 Nolu Parselin olduğu yerde imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu.

İlimiz Merkez Selçuklu Mahallesi, 3940 Ada 1 Nolu ve 3937 Ada 3 Parselin olduğu bölgede imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu

İlimiz Merkez Erenler Mahallesi, 130 Ada 2 Nolu Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu.

Belediyemiz Zabıta Personeline 2022 Yılında verilecek fazla mesai ücretinin tespiti hakkında teklif.

Belediyemiz İtfaiye Personeline 2022Yılında verilecek fazla mesai ücretinin tespiti hakkında teklif.

03 S 0053 plakalı servis aracı plakasının Abdulkadir YENİLMEZ üzerinden Nihat ACAR üzerine devir edilmesi talebi hakkında teklif.

03 S 0299 plakalı servis aracı plakasının Afyon Atan Kardeşler Taşımacılık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi üzerinden Ali BAĞATIR üzerine devir edilmesi talebi hakkında teklif.

03 S 0235 plakalı servis aracı plakasının Eyüp ÖZTÜRK üzerinden Kadir DUYUN üzerine devir edilmesi talebi hakkında teklif.

03 M 0276 plakalı minibüs hattının Hüseyin BADAK üzerinden Hilmi Gökhan KORKMAZ üzerine devir edilmesi talebi hakkında teklif.

03 M 0114 plakalı minibüs hattının Yusuf SİVRİ üzerinden Mustafa YAKAN üzerine devir edilmesi talebi hakkında teklif.

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın (M) plakalı hatlı minibüslerin yaş sınırlamalarında düzenleme yapılması ile ilgili talebi hakkında teklif.

İlimiz Dörtyol Mahallesi Deprem Konutlarında oturan öğrencilerimizin Demirçevre Mahallesinde bulunan okula gidip gelebilmeleri için ulaşım sorunlarının çözüme kavuşturulması ile ilgili talebi hakkında teklif.

03 M 0167 plakalı minibüs hattının Salih DUZ üzerinden Mehmet AVCI üzerine devir edilmesi talebi hakkında teklif.

03 M 0002 plakalı minibüs hattının toplu taşıma hizmeti verme süresinin belirlenmesi hakkında teklif.

Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler hakkında teklif.

03 M 0009 plakalı minibüs hattının toplu taşıma hizmeti verme süresinin belirlenmesi hakkında teklif.

03 M 0018 plakalı minibüs hattının toplu taşıma hizmeti verme süresinin belirlenmesi hakkında teklif.

03 M 0049 plakalı minibüs hattının toplu taşıma hizmeti verme süresinin belirlenmesi hakkında teklif

03 M 0081 plakalı minibüs hattının toplu taşıma hizmeti verme süresinin belirlenmesi hakkında teklif.

03 M 0096 plakalı minibüs hattının toplu taşıma hizmeti verme süresinin belirlenmesi hakkında teklif.

03 M 0101 plakalı minibüs hattının toplu taşıma hizmeti verme süresinin belirlenmesi hakkında teklif.

03 M 0106 plakalı minibüs hattının toplu taşıma hizmeti verme süresinin belirlenmesi hakkında teklif.

03 M 0110 plakalı minibüs hattının toplu taşıma hizmeti verme süresinin belirlenmesi hakkında teklif.

03 M 0172 plakalı minibüs hattının toplu taşıma hizmeti verme süresinin belirlenmesi hakkında teklif.

03 T 0032 plakalı taksi plakasının İbrahim KARAYİĞİT’in üzerinden Şükrü KARAYİĞİT’in üzerine devredilmesi talebi hakkında teklif.

03 S 0306 plakalı servis aracı plakasının Nurettin ÇİMENOĞLU’nun varisleri Mehmet Ali ÇİMENOĞLU ve Alime ÇİMENOĞLU üzerinden diğer varis Merve Nur ÇİMENOĞLU’nun üzerine devir edilmesi talebi hakkında teklif.

İlimiz Merkez Gazi Mahallesi,  4277 Ada 1 Nolu Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında teklif.

İlimiz Merkez Gökçe  Mahallesi, toplamda 1227 konutluk projeyle ilgili Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait 159 Adada imar planının onaylanması hakkında teklif.

İlimiz Merkez Fatih Mahallesi,  2405  Ada 11 Nolu Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında teklif.

Karşıyaka Mahallesinde sokak ismi/numarası olmayan yollara yeni isim/numara verilmesi hakkında teklif.

Piyade Yedek Subay Teğmen Süleyman MERDİVENCİ isminin bir mahalle, cadde veya sokağa verilmesi talebi hakkında teklif.

Gelecek oturumun gün ve saatinin belirlenmesi