Afyon Belediye Meclis Üyeleri 15 dakika kitap okudu

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Kütüphaneler Haftası nedeniyle 'Afyonkarahisar Okuyor' projesi kapsamında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında tüm Belediye Meclis Üyeleri 15 dakika kitap okudu.

          Belediye Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda Daimi Encümen, Plan Bütçe, Bayındırlık ve İmar ile Trafik Komisyon Üyeliklerinin seçimleri yapıldı.  Gizli oyla yapılan Daimi Encümen Üyeliklerine Ferda Ertürk, Murat Bilgici ve İbrahim Yıldız seçildi. Plan Bütçe Komisyon Üyeliklerine; Ali Telek, Rasime Kıpırtı Fedekar, Ferda Ertürk, Mehmet Soner, İlker Çelikoğlu, Bayındırlık ve İmar Komisyonu Üyeliklerine; Betül Tarkan, Mustafa Albay, Hüseyin Şehitoğlu, Kazım Çeşeay, Özcan Şarlak Trafik Komisyon Üyeliklerine ise M. Emin Birliktir, Osman Çakıcı, Mehmet Bayrakçeken, Halil İbrahim Baykara ve  İbrahim Karataş seçildi.

 

FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

           Seçimlerin ardından 2017 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesine geçildi. Milliyetçi Hareket Partisi’ne mensup Belediye Meclis Üyeleri faaliyet raporu üzerine söz alarak eleştiri, dilek ve temennilerini dile getirdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise yöneltilen eleştirilerin demokratik nezaket içerisinde olduğunu ifade ederek eleştirileri tek tek cevapladı, tavsiyelerinden dolayı ise meclis üyelerine teşekkür etti.

 

        2017 yılı Faaliyet Raporu yapılan görüşmeler neticesinde oy çokluğu ile kabul edildi. Müdürlüklerden gelen tekliflerinde görüşüldüğü toplantıda Trafik Komisyon Raporları, Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporları oy birliği ile kabul edildi. AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurettin Birliktir'inde katıldığı toplantıda bir sonraki toplantının 2 Mayıs Çarşamba günü saat 19:00’da yapılması kararlaştırıldı.