Afyon Belediye Basketbol takımı kapanacak mı?

TAKİP ET

Afyon Belediye Basketbol takımı zor günler geçiriyor. Takıma yeterli destek bulunmaması nedeni ile ilimizi en üst ligde temsil eden kulüp kapanma aşamasına kadar geldi.

Afyon Belediye Basketbol Takımında kulüp yöneticileri, 1 Aralık 2021 Çarşamba günü oynayacakları Bahçeşehir Koleji maçı sonrası kulübün geleceği ile ilgili karar verileceği bekleniyor. 

Basketfaul sitesinde yer alan habere göre:

Afyon Belediyesi yetkilileri, Afyonkarahisar'dan ve ildeki kurumsal organlardan yeterli destek alamamaktan şikayetçiler. Ligin en düşük bütçesine sahipken ödemelerde zorlandıklarını ifade eden yöneticiler, döviz kurundaki artışla hem bu sezonki, hem de geçmişe dönük yapılandırdıkları borçların ödemesinde tıkandıklarını ifade ettiler. 

Oyunculara şu ana kadar geciken ödemelerin 20 günü aşmadığını ancak gelecekte doğabilecek mağduriyetlere neden olmamak için kulübün kapanması aşamasına gelinebileceğini belirten yöneticiler hafta içinde bir karara varacaklarını söylediler. 

AFYON BELEDİYE BASKETBOL TAKIMINDAN UMUTLANDIRAN PAYLAŞIM
Afyon Belediye Basketbol Takımı twitter hesabından 'Bu Böyle Yarım Kalmayacak' paylaşımı yaptı. Taraftarlar takımlarını kaybetmek istemiyor. İleriki günlerde gelişmeler netlik kazanacak.