Afyon Belediye Basketbol, Anadolu Efes'i konuk ediyor!

TAKİP ET

Afyon Belediye Basketbol takımımız yarın saat 18:00'de Anadolu Efes'i konuk edecek. Karşılaşma TivibuSpor2'den canlı olarak yayınlanacak

Afyon Belediye Basketbol takımımız yarın saat 18:00'de Anadolu Efes'i misafir ediyor. Hafta içi Afyon Belediye Basketbol takımı ING Basketbol Süper Ligi’ndeki dördüncü sezonumuzun devamında, kadromuzda bulunan Türk oyuncularımız ve BGL kadromuzdaki genç oyuncularımızla mücadele edeceğiz açıklaması yaptı. 

TALEP REDDEDİLDİ 
Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman, Afyon Belediyesi maçında yer, gün ve saat amacıyla gerçekleştirdikleri farklılık talebinin reddedilmesi üstüne TBF'ye sitem etti. 


Ataman;  İstanbul'a şimdi indik. Çift maç haftası evveli Afyon'un BGL takımı ile oynamak icin 6 saat otobüsle Afyon'a gidiyoruz. Federasyona 'maçı erteleyin ya da İstanbul'a alın, en azından 18:00 yerine 13:00'te oynatın' diye başvurduk, kabul etmediler. Gece tekrar 6 saat yol yapacağız. Salı Baskonia, Perşembe Maccabi macı var. Afyon iyi kadrosuyla çıkıp oynasa eyvallah... Antrenörü bile arıyor, 'kusura bakmayın, ben de çıkmayacağım. Maçı BGL takımı oynayacak' diyor.

afyon belediye basketbol anadolu efes