AFSÜ Öğrenci Kulüp ve Topluluklarına Ödüller Verildi

TAKİP ET

Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrenci kulüp ve toplulukları, 2021-2022 akademik yılında birçok başarılı etkinliğe imza att...

Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrenci kulüp ve toplulukları, 2021-2022 akademik yılında birçok başarılı etkinliğe imza attılar. Bu başarılar için öğrencilere ödüller verildi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, ödül törenini düzenledi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, SKS Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, AFSÜ Kulüp ve Toplulukları akademik danışmanları ve öğrenciler katıldı.

SKS Daire Başkanı Yılmaz, kampüse renk katan öğrenci kulüp ve topluluklarını tebrik ederken, AFSÜ'yü sosyal, kültürel ve sportif alanda başarılı bir şekilde temsil ettikleri için öğrencilere ve akademik danışmanlara teşekkür etti. Yılmaz, kulüp ve toplulukların toplamda 560'tan fazla etkinlik gerçekleştirdiğini belirterek, öğrencilerin kampüste eğlenmelerinin, sosyal hayatlarına katkı sağladıklarının altını çizdi.

AFSÜ Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Koordinasyon Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Dündar ise AFSÜ'nün, sadece meslek edinmekle kalmayıp, aynı zamanda öğrencileri toplumsal hayata hazırlama amacını taşıdığını söyledi. Dündar, kulüp ve toplulukların sağladığı faydaların sadece üniversite hayatında değil, mezuniyet sonrası profesyonel yaşamlarında da öğrencilere katkı sağlayacağını belirtti.

Öğrenci kulüp ve topluluklarının başarılı etkinlikleri, AFSÜ'nün müzik, sosyal sorumluluk projeleri, girişimcilik, spor ve eğitim faaliyetleri ile birlikte AFSÜ'yü öne çıkardı. Dündar, öğrencilerin güçlü liderlik ve öncülük yeteneklerine inanarak, önümüzdeki dönemde de güzel etkinliklere imza atacaklarına inandığını söyledi.

Tören esnasında, çeşitli alanlarda başarılı etkinliklere imza atan kulüp ve topluluklar ödüllendirildi. Bu ödüller arasında, En Nitelikli Etkinlik Ödülü, En Çok Ses Getiren Etkinlik Ödülü, En Fazla Sayıda Etkinlik Ödülü, SKS Özel Ödülü, En Farkındalık Yaratan Etkinlik Ödülü ve En Çok Katılımlı Etkinlik Ödülü gibi ödüller yer aldı.

Öğrenci kulüp ve topluluklarının başarılarının kutlandığı tören, ödül töreni sonrası anı fotoğrafı çekerek sona erdi.