AFSÜ Kariyer Merkezi Sağlık Bilimlerinde Veri Analizi Eğitimini Tamamladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİM) tarafından düzenlenen "Sağlık Bilimlerinde Bilimsel Araştırma, Veri Analizi, Raporlama ve Yayımlama Süreci Eğitimi" sona erdi. Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, eğitime katılan eğitimcilere teşekkür belgesi takdim etti.

AFSÜ KAGİM'den Nitelikli Bilimsel Eğitim

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİM) tarafından düzenlenen "Sağlık Bilimlerinde Bilimsel Araştırma, Veri Analizi, Raporlama ve Yayımlama Süreci Eğitimi" başarıyla tamamlandı. Eğitim, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş'un katılımıyla sona erdi. Program, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) "2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği" ile desteklendi.

Sağlık Bilimlerinde Veri Analizi ve Raporlama Eğitimi Tamamlandı

Rektör Okumuş, eğitimcileri ve eğitim alan öğrencileri kutlayarak nitelikli bilimsel eğitimlerin lisansüstü öğrenim sürecindeki aday akademisyenlerin kariyer yolculuğundaki önemine dikkat çekti. Okumuş, AFSÜ olarak öğrencileri ve akademik personeli sağlık bilimlerinin tüm alanlarında kapasitelerini ve performanslarını üst seviyede kullanabilmeleri için desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Lisansüstü Aday Akademisyenlere Destek: AFSÜ Kariyer Merkezi Eğitimlerine Devam Ediyor

Eğitime 10 AFSÜ öğrencisi ve 10 bölge üniversitesinden 20 öğrencinin katıldığı, 25 dersin verildiği belirtildi. Eğitimde bilimsel araştırma türleri, araştırma konusu seçimi, literatür tarama, etik ihlaller, yöntem belirleme gibi temel konularda teorik ve uygulamalı eğitimler sunuldu. Program kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenen projeler hakkında detaylı bir sunum da gerçekleştirildi.

Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları, önde gelen akademisyenler tarafından takdim edildi. AFSÜ, nitelikli bilimsel eğitimlerle öğrencilerini ve akademik personelini desteklemeye devam ediyor

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Veri Analizi ve Raporlama Eğitimi