AFRİN GAZİ'Sİ RESUL ÜNAL İYİLEŞİYOR

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde 13-03-2018 tarihinde terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Resul Ünal Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma Hastanesinde ameliyat oldu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı Gazilerimizin tüm ihtiyaç ve sağlık durumlarıyla bizzat yakından takip ederek ilgileniyor. Hastane de Gazi Ünal'ı ziyaret eden Başkan Kumartaşlı Gazimize geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Gazi Piyade Uzman Çavuş Resul Ünal’ın sağlık durumu ile ilgili Afyon Kocatepe Üniversitesi yönetimiyle görüşerek ameliyat sonrası taburcu olduktan sonra ambulans tahsis edilmesini sağlayan Kumartaşlı, Gazi Ünal’ın sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini belirterek, sağlık durumuyla ilgili olarak tüm Gazi ve Şehit Ailelerine olduğu gibi Gazi Ünal’a da yakın ilgi gösteren Kocatepe Üniversitesinin Rektörü Prof.Dr. Mustafa Solak olmak üzere tüm yönetimine teşekkürlerini iletti.

 

Gazi Ünal’ın moral olarak ta çok iyi durumda olduğunu belirten Kumartaşlı, Gazi ve ailesinin tüm ihtiyaç ve sağlık sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve her zaman yanında olduklarını söyledi.