Afrika Örgüsü Yapan Yerler - İstanbul

TAKİP ET

Afrika örgü türü son dönemlerde oldukça yaygın bir hale gelen saç örgüsü modellerinden biridir.

Afrika saç örgüsü son yıllarda popülaritesi gittikçe artmış ve hem kadınlar hem de erkekler tarafından özellikle İstanbul’da sıklıkla kullanılmaya başlamıştır. Afro örgü türleri 2023 yılında da son derece popüler bir haldedir. Cornrows, twist ve rasta gibi modelleri bulunan Afrika örgüsünün popülerliği ne kadar artmış olsa da yapımı uzmanlık ve emek isteyen bir süreçtir. Konu saçımız olunca da doğal olarak güvenilir ellere teslim etmek istediğimiz için Afrika örgüsünü yaptırmak isteyenlerin aklında bazı soru işaretleri oluşabiliyor. Afrika örgüsü modelleri, afrika örgüsü yapan yerler, afrika örgüsü fiyatları bu sorular arasında yer almakta. Siz de İstanbul’da yaşıyor ve saçınızı ördürmek istiyorsanız yazının devamını kaçırmayın!

Afrika Örgüsü Yapan Yerler - Nedir ve Nasıl Yapılır?

Afrika örgü türü son dönemlerde son derece yaygın bir hale gelen bir örgü türüdür. Ek saçlar kullanılarak yapılmakta olan işlem uzun kalır. Aynı zamanda bu örgülerin yapımında kullanılan ek saçlar seçime göre farklı renklerde de olabilmekte. Afrika örgüsü olarak adlandırılan bu işlemde saçlarınıza herhangi bir kimyasal uygulanmaz. Bu nedenle de uzman tarafından uygulanması durumunda saçlarda herhangi bir hasara neden olmaz. Örgülerin uygulamaları ise birkaç aşamadan oluşmaktadır.

İlk aşamada örgü yapılacak kişinin saçları ince sıralara ayrılır. Sıralara ayrıldıktan sonra ise bu saçlar balıksırtı şeklinde örülür. Sonrasında ise ek saçlar bu örgülere eklenir. Bu ek saçların renginin seçimi ise kişiye bağlıdır. Afrika örgülerinden beklentisine göre doğal bir görüntü için saçının kendi rengine benzer saçlar seçilebilir. Afrika örgülerinin örgü aşaması bittikten sonra ise düzgün bir görünüm elde etmek adına saçlara kesim işlemi uygulanır. Bu adımların sonunda saçlarınızda uzun süreli kalan afrika örgülerine sahip olabilirsiniz.

Afrika Örgüsü Yaptırmak Kaç Lira? 2023

Afro örgüleri son dönemde oldukça popüler oldukları için fiyatları da sıklıkla araştırılmakta. Afrika örgüsü fiyatları yapılan işleme ve kullanılan malzemeye göre değişmektedir. Sizlere sunduğumuz afrika örgü hizmetleri ücretleri saçınızın uzunluğuna göre değişmektedir. En az 8 cm civarında olan saçlara yapılan bu işlemde örgünün uzunluğu fiyata etki eden en büyük unsurlardan biridir. İsteğe bağlı olarak uygulanan micro Afrika örgüsü modelleri (ekstra ince örgü) istenmesi de fiyata etki eden unsurlardan biridir. Aynı zamanda sizlere sunduğumuz hizmetlerde çocuklara özel indirim de uygulanmaktadır.

Afrika Örgüsü Modelleri - Afro, Twist, Cornrows, Rasta

Afro saç modelleri twist, cornrows, rasta gibi çeşitlere sahiptir. Cornrows sıralı şekilde saç derisine yakın yapılırken twist ve rasta daha salık bir şekildedir. Afrika örgü işleminde saçınıza dilediğiniz rengi vermeniz mümkün. Dilerseniz kendi saç renginize yakın bir renk ile doğal bir görünüm katın. İsterseniz de canlı renkler ile dikkat çeken örgülere sahip olun. Tasarımını belirleyeceğiniz örgülerinizi ise çeşitli saç modelleri ile kullanabilirsiniz. İster saçınızı topuz yapın isterseniz at kuyruğu olarak kullanın isterseniz de saçınızı salık bir şekilde bozulmadan kullanın. Kullanımları son derece rahat olan Afrika örgülü saçlarınıza vereceğiniz birçok modelden istediğinizi seçmek sizlerin elinde.

Afrika Örgü Türleri Ne Kadar Süre Kalır?

Afrika örgülerinizin ne kadar süre kalacağı hakkında kesin bir cevap vermek zordur. Zira, örgülerin ömrü kişiden kişiye değişmektedir. Saçlarınızın uzama hızı bu noktada etkili olmaktadır. Saçlarınızın hızlı uzaması örgülerinizin daha çabuk şeklini kaybetmesine neden olmaktadır. Fakat, ortalama olarak Afrika örgüleri yaklaşık 2 ila 3 ay arasında ömre sahiptir. Bu süre saç yapınıza bağlı olarak kısalıp uzamaktadır.

Afrika Örgüsü Yapan Yerler - Afro Kime Yakışır?

Afrika örgüsünü 2023 yılında yine yükselişte görmekteyiz. Bunun en önemli nedenlerinin başında sağladığı kullanım kolaylıkları ve görüntüsü gelmekte. Twist, cornrows, rasta gibi çeşitleri olan bu örgülerin sunduğu kullanım kolaylıkları bulunmakta. Bu kolaylıkların başında bu örgülerin bakımı ve temizliği gelmekte. Bakım ve temizlik açısından örgüsüz saçlara kıyasla son derece kolay bir deneyim sunmaktalar. Aynı zamanda saçınıza koruma da sağlamaktalar.

Sundukları şık görünüm de oldukça özel ve moderndir. Bu nedenle de tarzına tarz katmak isteyenlerce kullanılmaktalar. Afrika örgüsünün herkese yakışacağını söylemek mümkün. Yaş ve cinsiyet farketmeksizin size yakışacak bir örgü modeli ve stili bulunmakta. Bu nedenle son derece şık olan Afro örgü çeşitleri tam sizlere göre. Siz de hemen örnek modellere göz atın ve hayalinizdeki Afrika örgüsüne Medusa sayesinde ulaşın.

Afrika Örgüsü Fiyatları 2023

Afrika örgüsü yapan yerler ve Afrika örgüsü fiyatları sıklıkla merak edilmekte. Medusa Afrika örgülerimizde uzunluğa göre fiyat belirlemekteyiz. 2023 şubat tarihinde omuz hizasına gelen Afrika örgüleri 1100 TL tutarken işlem süresi ise ortalama 4 saat sürmekte. Ortalama 5 saat süren göğüs hizasındaki örgüler ise 1250 TL tutmakta. Bel hizası afrika örgü işlemi ise 1500 TL tutarken genellikle 6 saat civarı sürmekte. Aynı zamanda micro yani ekstra ince Afrika örgü işlemi ise ek ücret alınmaktadır. Erkek örgü (üst örgü) fıyatı ise 750 TL olarak hesaplanmakta ve yaklaşık 2 saat sürmekte. 10 yaşın altında çocuklarda ise kısa işlemlerde (saat) 850 TL, uzun işlemlerde (4 saat) 1000 TL ücret alınmakta. Afrika örgüsü fiyatları bu şekilde. Siz de ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun modeli seçin ve hayalinizdeki saçlara kavuşun!

Medusa Afro Saç Örgü Şubeleri

Medusa olarak Afrika örgüsü yapan yerler arasından doğru seçenek olmak adına çalışıyoruz. İstanbul’da Kadıköy, Maltepe, Zincirlikuyu, Beylikdüzü şubelerimiz ile sizlere hizmet sağlıyoruz. Her şubemizde sizlere en iyi hizmeti sağlamak için hizmetinizdeyiz. Sizleri Afrika örgüsü işlemlerinizi uzmanlar aracılığı ile tamamlamanız adına İstanbul şubelerimize davet ediyoruz! Hayalinizdeki Afrika örgüsüne ulaşmanız bizimle çok daha kolay. İstanbul’da iseniz bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz. Detaylı bilgi için hemen bizlerle iletişime geçin.

 

Canva uygulaması nedir başlıklı içerik ilginizi çekebilir.