Afjet Afyonspor'un yer aldığı 2.Lig ve 3.Lig ile gelişme!

TAKİP ET

İlimizin tek profesyonel temsilcisi Afjet Afyonspor futbol takımımızın da yer aldığı 2.Lig'de ve ayrıca 3.Lig'de durum ne olacak.

İlimizin tek profesyonel temsilcisi Afjet Afyonspor futbol takımımızın da yer aldığı 2.Lig'de ve ayrıca 3.Lig'de durum ne olacak. 

Türkiye Futbol Fedarasyonu 2 ve 3.Lig Kulüpler Birliği Başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada "Gruplarında ilk sırada yer alan takımların bir üst lige çıkmasını, 2 ile 9. sırada yer alan takımların tek maç usulü ile play-off oynamasını ve küme düşmenin kaldırılmasını istedik" şeklinde açıklama yaptı. 

Kulüp Başkanları Video konferans aracılığı ile bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Murat Sancak, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ile TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig ekiplerinin aralarında belirledikleri kulüp başkanlarıyla video konferans aracılığıyla bir araya geldi.

5 Mayıs 2020 Salı ya da 6 Mayıs 2020 Çarşamba günü Bakan Muharrem Kasapoğlu, Sağlık Bakanımız  Fahrettin Koca ve TFF Başkanı Özdemir'in yapacağı toplantı ve Bilim Kurulunun önerileri ile 2 ve 3. Lig ile ilgili kararın verileceğini öğrenildi.

afjet afyonspor 2.lig 3.lig