Afjet Afyonspor, Ulusal Kulüp Lisansı aldı

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'den 37 kulübe Ulusal Lisans verdi. Lisans verilen kulüpler arasında Afjet Afyonspor'da yer aldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'den 37 kulübe Ulusal Lisans verdi. Bu kulüplerden biri de Afjet Afyonspor oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu  yaptığı açıklamada Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterlere göre inceledi. Kulüp Lisans Kurulu, yaptığı 3. ve son değerlendirmede Süper Lig'den 8, TFF 1. Lig'den 12 ve TFF 2. Lig'den 17 kulübe Ulusal Lisans verilmesini kararlaştırdı.

Afjet Afyonspor, Türkiye "Ulusal Kulüp Lisansı" almaya hak kazanan takımlar arasında yer aldı. Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Afjet Afyonspor Kulübüsosyal medya hesabından "Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan inceleme sonunda Finansal Fair-Play ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazandı ifadelerine yer verildi. 

afjet afyonspor ulusal kulüp lisansı