Afjet Afyonspor Sakaryaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 31. hafta karşılaşmasında Afjet Afyonspor, grupta lider durumda bulunan Sakaryaspor'u konuk edecek. Peki, Afjet Afyonspor Sakaryaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Afjet Afyonspor-Sakaryaspor canlı izle..

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 31. haftasında Afket Afyonspor ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma her iki takım içinde büyük bir önem taşıyor. Afjet Afyonspor Play Off potasına yeniden girmeninm hesaplarını yaparken, lider Sakaryaspor ise bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Afjet Afyonspor Sakaryaspor maçı ne zaman?
Afjet Afyonspor Sakaryaspor
 arasında oynanacak karşılaşma Afyon Zafer Stadı’nda 26 Mart 2022 Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak. Afjet Afyonspor Sakaryaspor maçı Afjet Afyonspor resmi Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Afjet Afyonspor  - Sakaryaspor yayınını aşağıdan canlı olarak izleyebilirsiniz.



Afjet Afyonspor Sakaryaspor maçının hakemleri ve gözlemcileri kimler?
Karşılaşmayı Hakem Feridun Daldaş yönetecek. 
FERİDUN DALDAŞ(Hakem)
BURAK GÜLTEK(1. Yardımcı Hakem)
EMRE DOĞU(2. Yardımcı Hakem)
HASAN AVCI(Dördüncü Hakem)

Yayın yapan Afjet Afyonspor Kulübünün sayfası için burayı tıklayınız

Gözlemciler
VOLKAN ALABAŞ(Gözlemci)
ADNAN KURT(Temsilci)
MERT RUHİ ELMAS(Temsilci)

AFJET AFYONSPOR LİGDE KAÇINCI SIRADA?
Afjet Afyonspor geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı karşılaşmada Ergene Velimeşespor’a uzatma dakikalarına yediği gol ile 2-1 mağlup oldu. Afjet Afyonspor bu zamana kadar topladığı 50 puanla puan tablosunun 6.sırasında yer alıyor.

SAKARYASPOR LİGDE KAÇINCI SIRADA?
Salaryaspor 
geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Adıyaman FK’yı 2-0 mağlup etti. Sakaryaspor bu haftaya kadar topladığı 68 puanla lider konumda bulunuyor.

MAÇ ÖNCESİ PUAN DURUMU


Stat: Afyon Zafer
Tarih: 26 Mart 2022 Cumartesi
Saat: 14.00
Yayın: Youtube

afjet afyonspor sakaryaspor afjet afyonspor sakaryaspor maç özeti sakaryaspor afjet afyonspor maçı hangi kanalda afjet afyonspor sakaryaspor canlı izle