Afjet Afyonspor – Manisa FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

Afjet Afyonspor , pazar günü (4 Ekim 2020) Manisa FK takımını konuk ediyor. Afjet Afyonspor - Manisa FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli 2.Lig Beyaz Grup 3. hafta mücadelesinde Manisa FK ,  Afjet Afyonspor'a konuk oluyor.
 
Afjet Afyonspor Manisaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Afyon Zafer Stadı'nda pazar günü (4 Ekim) saat 19.00'da oynanacak. Afjet Afyonspor Manisaspor FK karşılaşmasını İstanbul bölgesinden hakem Erdoğan Özkaya yönetecek.
 
Hakem Özkaya bu sezon ilk kez düdük çalacak ve ilk kez bir 2.lig maçı yönetecek. Daha önce 2016'da 3. ligde deplasmanda 1-1 kaldığımız Düzyurtspor (H. Trabzon) Afjet Afyonspor maçını yönetmişti.
 
Lig’de 3.haftaya Manisa ekibi aldığı iki galibiyet ile 6 puanla grubunda lider konumda bulunurken, Afjet Afyonspor ise aldığı 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile 4 puanı hanesine yazdırarak 7.sırada yer alıyor.
 
Geçtiğimiz hafta Sarıyer-Afjet Afyonspor karşılaşmasını canlı olarak veren sponsor Misli ailesi bu hafta Afyonspor Manisaspor FK karşılaşmasının canlı olarak verileceği duyuruldu. Karşılaşma Misli internet sitesinden ve uygulamasından Canlı olarak izlenebilecek

afjet afyonspor manisaspor fk canlı yayın