Afjet Afyonspor – Kahramanmaraşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Afjet Afyonspor kendi sahasında Kahramanmaraşspor'u konuk ediyor. TFF 2.lig Kırmızı Grupta Afjet Afyonspor ile Kahramanmaraşspor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Afjet Afyonspor – Kahramanmaraşspor maçı ne zaman, hangi kanalda.. Afjet Afyonspor – Kahramanmaraşspor canlı izle…

Geçtiğimiz hafta Serikspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak 1 puan alan Afjet Afyonspor bugün yine kendi saha ve seyircisi önünde Kahramanmaraşspor'u konuk edecek.

AFJET AFYONSPOR’DA TEK HEDEF 3 PUAN

Ligde ilk 14 maçında 5 galibiyet 7 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak ligde 22 puan toplayan Afjet Afyonspor evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek Play Off potasına girmek için avantaj yakalamak istiyor

Afjet Afyonspor – Kahramanmaraşspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Afjet Afyonspor – Kahramanmaraşspor maçı 27 Kasım 2021 Cumartesi (bugün) saat 13:00 itibari ile başlayacaktır.

Afjet Afyonspor – Kahramanmaraşspor Puan Durumu

Ev sahibi Afjet Afyonspor takımı ligde oynadığı ondört karşılaşmada 5 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 22 puan topladı. Puan cetvelinin 9. sırasında yer alıyor.  Kahramanmaraşspor ise 14 karşılaşma sonrasında sadece 1 galibiyet alarak ligin son sırası olan 20. sırasında yer alıyor.   

Afjet Afyonspor – Kahramanmaraşspor Maçının Hakemi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 15. haftasında 27 Kasım 2021 Cumartesi saat 13.00'de oynanacak  Afjet Afyonspor - Kahramanmaraşspor karşılaşmasını hakem Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek.

Afjet Afyonspor – Kahramanmaraşspor Maçının Hakem, ve Gözlemcileri

FERHAN KESTANLIOĞLU(Hakem)
ERSİN ERBAY(1. Yardımcı Hakem)
TOLGA ATASOY(2. Yardımcı Hakem)
TAYFUN SARI(Dördüncü Hakem)

EMRE KOSİF(Gözlemci)
HÜSEYİN DEMİR(Temsilci)
HARUN DAĞDEVİREN(Temsilci)

Afjet Afyonspor – Kahramanmaraşspor Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Afyon Zafer Stadyumunda oynanacak

Afjet Afyonspor – Kahramanmaraşspor Maçı hangi kanalda
Edinilen bilgiye göre şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, Kanal 3 'den ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bir bilgi ulaşmadı. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak anlatılacaktır.

Haber: Afyon Kent Haber

afjet afyonspor kahramanmaraşspor canlı izle hangi kanalda saat kaçta