Afjet Afyonspor İnegölspor maçı ne zaman? Maç saat kaçta hangi kanalda? 

TAKİP ET

TFF 2. Lig 26. hafta maçında Afjet Afyonspor, sahasında İnegölspor 'u konuk edecek. Jetler Play Off yolunda çok önemli olan bu maçı kazanarak yara almak istemiyor.

TFF 2. Lig 26. hafta maçında Afjet Afyonspor, sahasında İnegölspor ‘u konuk edecek. Afjet Afyonspor'lu ve inegölspor'lu taraftarlar karşılaşma öncesi yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Afjet Afyonspor İnegölspor maçı ne zaman? Afjet Afyonspor İnegölspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Afjet Afyonspor İnegölspo rmaçı 11'leri belli oldu mu? İşte detaylar...

Afjet Afyonspor İnegölspor maçı bugün 04/03/2021 saat 14.00'da başlayacak. Mücadele Yayıncı kuruluş misli site ve uygulamalarından canlı yayınlanacak.

Karşılaşma Afyon Zafer Stadyumunda oynanacak. 

Afjet Afyonspor bu karşılaşma öncesi 35 puan toplayarak ligin 9.sırasında yer alıyor. İnegöspor ise 21 puanla 14.sırada yer alıyor. 

Afyonspor bu karşılaşmadan galip gelerek play off hattından kopmamanın hesabını yaparken, İnegölspor ise tehlikeli bölgeden biran önce uzaklaşmak istiyor. 

Afyonspor'da Cihan Özkara 8 gol ile takımda en çok gol atan oyuncu olurken, İnegölspor'da ise Ali Aydemir 6 golle en çok gol atan isim oldu.