Afjet Afyonspor - Gümüşhanespor hangi kanalda verilecek ?

TAKİP ET

Afjet Afyonspor kendi sahasında misafir edeceği Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Peki, Afjet Afyonspor - Gümüşhanespor hangi kanalda verilecek. Afyonkarahisar'ın tek uydu kanalı Kanal 3 Canlı yayın hakkında açıklama yaptı

Afjet Afyonspor - Gümüşhanespor maçı hangi kanalda sorusuna Kanal 3 'den yazılı açıklama geldi. Açıklamada şu ifadelere yere verildi. 

Megabirlik Yayın Grubu, ilimiz sporunun gelişimi için bugüne kadar maddi kaygılardan uzak ve büyük özveriyle ilgili federasyonlar ve kulüplerle işbirliği içinde naklen maç yayınlarını sürdürmüştür. Pazar günü ilimizde oynanacak olan Afjet Afyonspor-Gümüşhanespor maçı için de tüm teknik hazırlıklarımız yapılmış olmasına rağmen pandemi süreci nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu, yayın izni vermemektedir.

Kurallar gereği Türkiye Futbol Federasyonu'nun izni olmadan profesyonel liglerde oynanan müsabakaları yayınlama hakkımız bulunmamaktadır. Gerek Afjet Afyonspor gerekse kanal yönetimimiz, tüm prosedürleri tamamlamış olmasına rağmen federasyondan 2. Lig için hiçbir televizyon kuruluşuna yayın izni verilmemiştir.

Ligin başlangıç maçı olan ve pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak Afjet Afyonspor-Gümüşhane maçı için her türlü fedakârlığı yaparak maç saatine kadar gelebilecek olan açıklamaları beklemekteyiz.

Sporseverlere ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.ifadelerine yer verilmiştir.