Afjet Afyonspor – Etimesgut Belediyespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Afjet Afyonspor kendi sahasında Etimesgut Belediyespor'u konuk ediyor. TFF 2.lig Kırmızı Grupta Afjet Afyonspor ile Etimesgut Belediyespor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Afjet Afyonspor – Etimesgut Belediyespor maçı ne zaman, hangi kanalda..Afjet Afyonspor – Etimesgut Belediyespor maçı canlı izle..

Geçtiğimiz hafta Adıyaman 1954 Spor’u kendi evinde 1-0 mağlup eden Afjet Afyonspor bugün yine kendi saha ve seyircisi önünde Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek.

AFJET AFYONSPOR’DA TEK HEDEF 3 PUAN
Ligde ilk 8 maçında 3 galibiyet 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak ligde 13 puan toplayan Afjet Afyonspor evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek seri yakalamak istiyor

Afjet Afyonspor – Etimesgut Belediyespor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Afjet Afyonspor – Etimesgut Belediyespor maçı 23 Ekim 2021 Cumartesi (bugün) saat 19:00 itibari ile başlayacaktır.

Afjet Afyonspor – Etimesgut Belediyespor Puan Durumu
Ev sahibi Afjet Afyonspor takımı ligde oynadığı sekiz karşılaşmada 1 mağlubiyet ve dört  beraberlik aldı ve üç galibiyet alarak 13 puan topladı. Puan cetvelinin 9. sırasında yer alıyor.  Etimesgut Belediyespor ise 8 karşılaşma sonrasında 4 galibiyet 1 beraberlik, ve 3 mağlubiyet alarak 13 puan topladı. Puan cetvelinin averajla 10. sırasında yer alıyor.  

Afjet Afyonspor – Etimesgut Belediyespor Maçının Hakemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 9. haftasında 23 Ekim 2021 Cumartesi saat 19.00'da oynanacak  Afjet Afyonspor - Etimesgut Belediyespor karşılaşmasını hakem Murat Türkoğlu yönetecek.

Afjet Afyonspor – Etimesgut Belediyespor Maçının Hakem, ve Gözlemcileri

MURAT TÜRKOĞLU(Hakem)
AKIN KARABACAK(1. Yardımcı Hakem)
GİRAY KARA(2. Yardımcı Hakem)
GÖKHAN ÖZBULUT(Dördüncü Hakem)

LEVENT GÜZEN(Gözlemci)
TANSEL BAYDAR(Temsilci)
CEM İLDİR(Temsilci)

Afjet Afyonspor – Etimesgut Belediyespor Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Afyon Zafer Stadyumunda oynanacak

Afjet Afyonspor – Etimesgut Belediyespor Maçı hangi kanalda
Edinilen bilgiye göre şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, Kanal 3 'den ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bir bilgi ulaşmadı. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak anlatılacaktır.

afjet afyonspor wtimesgut belediyespor hangi kanalda canlı izle