Afjet Afyonspor – Ergene Velimeşe Spor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Afjet Afyonspor kendi sahasında Ergene Velimeşe Spor'u konuk ediyor. TFF 2.lig Kırmızı Grupta Afjet Afyonspor ile Ergene Velimeşe Spor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Afjet Afyonspor – Ergene Velimeşe Spor maçı ne zaman, hangi kanalda.. Afjet Afyonspor Ergene Velimeşe Spor canlı izle

Geçtiğimiz hafta Diyarbekirspor ile deplasmanda 1- 1 berabere kalan Afjet Afyonspor’da alınan bu sonucun ardından hafta içi hareketli günler yaşandı. 

AFJET AFYONSPOR’DA BAŞKAN İSTİFA ETTİ 
Afjet Afyonspor’da Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk görevinden istifa etti.  İstifa sonrası Başkanlığına Süleyman Karakuş getirildi. 

TEKNİK DİREKTÖR İLE YOLLAR AYRILDI 
Kulüp Başkanı Ulutürk’ün istifası sonrası , Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu ile sözleşme karşılıklı olarak fesh edildi. Kulüp yönetimi teknik direktörlük görevi için başarılı hoca Cem Kavçak ile anlaşma sağladı. Anlaşma sonrası Afjet Afyonspor yeni yönetimi ve yeni teknik heyeti AFBEL Termal Otel’de Afyonkarahisar spor basını ile buluştu. Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, "Hocamıza sonuna kadar güveniyoruz. Bunun için 1+1 yıllık sözleşme yaptık." dedi.

AFJET AFYONSPOR İÇİN LİG ŞİMDİ BAŞLIYOR 
Ligde ilk 10 maçında 3 galibiyet 6 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak ligde 15 puan toplayan Afjet Afyonspor evinde oynayacağı bu maçtan mutlak galip gelmek istiyor.  

DOĞAN ATEŞ 4 HAFTA YOK
Geçen hafta oynanan Diyarbekirspor karşılaşmasında alt adele sakatlığı tespit edilen futbolcu Doğan Ateş’in yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı

Afjet Afyonspor – Ergene Velimeşe Spor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Afjet Afyonspor – Ergene Velimeşe Spor maçı 6 Kasım 2021 Cumartesi (bugün) saat 13:00 itibari ile başlayacaktır.

Afjet Afyonspor – Ergene Velimeşe Spor Puan Durumu
Ev sahibi Afjet Afyonspor takımı ligde oynadığı on karşılaşmada 1 mağlubiyet ve altı   beraberlik, üç galibiyet alarak 15 puan topladı. Puan cetvelinin 10. sırasında yer alıyor. Ergene Velimeşe Spor ise 10 karşılaşma sonrasında 3 galibiyet 1 beraberlik, ve 6 mağlubiyet alarak 10 puan topladı. Puan cetvelinin averajla 16. sırasında yer alıyor.  

Afjet Afyonspor – Ergene Velimeşe Spor Maçının Hakemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 11. haftasında 6 Kasım 2021 Cumartesi saat 13.00'de oynanacak  Afjet Afyonspor - Ergene Velimeşe Spor karşılaşmasını hakem Batuham GÜLTEK yönetecek.

Afjet Afyonspor – Ergene Velimeşe Spor Maçının Hakem, ve Gözlemcileri

 BATUHAN GÜLTEK(Hakem)
 EMRE DEMİREL(1. Yardımcı Hakem)
 BURAK SAMİ ŞAD(2. Yardımcı Hakem)
 MURAT ERCAN(Dördüncü Hakem)
 COŞKUN TOPAÇ(Gözlemci)
 SONER ÖZBAŞI(Temsilci)

Afjet Afyonspor – Ergene Velimeşe Spor Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Afyon Zafer Stadyumunda oynanacak

Afjet Afyonspor – Ergene Velimeşe Spor Maçı hangi kanalda?
Şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, Kanal 3 'den ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bir bilgiye ulaşılmadı. Maç canlı yayın kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak anlatılacaktır. 

Haber: Afyon Kent Haber

afjet afyonspor ergene velimeşe spor saat kaçta hangi kanalda