Afjet Afyonspor'da şok gelişmeleri !!

TAKİP ET

AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Erkan Avseren ve Futbol Direktörü Ali Günçar, Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk ile görüş ayrılıkları nedeniyle istifa etti

AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Erkan Avseren ve Futbol Direktörü Ali Günçar, Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk ile görüş ayrılıkları nedeniyle istifa etti.

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Afjet Afyonspor’da Teknik Direktör Erkan Avseren ve Futbol Direktörü Ali Günçar’ın görevi bırakma niyetleri gündemi meşgul ediyordu. Afjet Afyonspor Başkanı Yusuf Ulutürk ile yaşanan görüş ayrılıkları nedeniyle görevi bırakmak istediklerini bildiren Ali Günçar, Teknik Direktör Avseren ile birlikte önceki gün yapılan idmana katılmadıklarını, idmanın yardımcı antrenörler tarafından yaptırıldığını ve oyuncularla hocanın vedalaştığını söyledi. Teknik Adam Avseren’in görevi bırakmak için gerekli fesih işlemlerine başladığını belirten Günçar, yarın (Perşembe) veda ziyaretlerine başlayacaklarını ifade etti.

 

Afjet Afyonspor Kulubü Başkanı Yusuf Ulutürk ise, kendileri ile ilgili bir durum olmadığını, yerine hoca aramayacaklarını ve Avseren’e kapılarının açık olduğunu söyledi.

 

Kaynak : Kocatepe Gazetesi