Afjet Afyonspor – Çorumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

Afjet Afyonspor kendi sahasında Çorumspor takımını konuk ediyor. TFF 2.lig Kırmızı Grupta Afjet Afyonspor ile Çorumspor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Afjet Afyonspor – Çorumspor maçı ne zaman, hangi kanalda.. Afjet Afyonspor – Çorumspor canlı izle…

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sarıyerspor karşısında güzel bir futbolla 2-1 galip gelerek 3 puan alan Afjet Afyonspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Çorumspor'u konuk edecek.

AFJET AFYONSPOR SALONDA BU MAÇA HAZIRLANDI 
Afjet Afyonspor takımı son günlerde Afyonkarahisar’da hava sıcaklığının büyük düşüş göstermesi nedeni ile çalışmalarının büyük kısmını kapalı spor salonunda gerçekleştirilen antrenmanlar ile tamamladı.

AFJET AFYONSPOR – ÇORUMSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?
Afjet Afyonspor – Çorumspor maçı 26 Aralık 2021 Pazar (bugün) saat 13:00 itibari ile başlayacaktır.

AFJET AFYONSPOR – ÇORUMSPOR PUAN DURUMU
Ev sahibi Afjet Afyonspor takımı ligde oynadığı 18 karşılaşmada 9 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 34 puan topladı. Puan cetvelinin 5. sırasında yer alıyor.  Çorumspor ise Afjet Afyonspor gibi 9 galibiyet, 7 beraberlik alarak averajla Afjet Afyonspor’un üzerinde ligin 4.sırasında yer alıyor.   

AFJET AFYONSPOR – ÇORUMSPOR MAÇININ HAKEMİ
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 18. haftasında 26 Aralık 2021 Pazar saat 13.00'de oynanacak  Afjet Afyonspor - Çorumspor karşılaşmasını Ankara Bölgesinden Burak Olcar yönetecek.

AFJET AFYONSPOR – ÇORUMSPOR MAÇI NEREDE OYNANACAK
Karşılaşma Afyon Zafer Stadyumunda oynanacak

MAÇ CANLI YAYINDA
Maçı Canlı izlemek için tıklayınız

AFJET AFYONSPOR – ÇORUMSPOR MAÇI HANGİ KANALDA
Edinilen bilgiye göre şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, Kanal 3 'den ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bir bilgi ulaşmadı. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak anlatılacaktır. 

Haber: Afyon Kent Haber

afjet afyonspor çorumspor hangi kanalda saat kaçta