Afjet Afyonspor Çorumspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

2.Lig'de mücadele eden Afjet Afyonspor bu hafta kendi sahasında Çorumspor'u konuk edecek. Peki Afjet Afyonspor Çorumspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, detaylar haberimizde..

Afjet Afyonspor yarın Afyon Zafer Stadyumu'nda Çorumpsor Futbol Kulubünü konuk edecek. Saat 13.00'te oynanacak olan karşılaşma iki takım arasındaki dördüncü karşılaşma olarak kayıtlara geçecek.

AFJET AFYONSPOR-ÇORUMSPOR İLK KARŞILAŞMASI 
Afjet Afyonspor ile Çorumspor takımları ilk kez geçen sezon aynı grupta yer aldı. 3 Kasım 2019 tarihinde Çorum'da oynanan ilk karşılaşmayı Çorumpsor 4-2 kazanmıştı.

15 Mart 2020 tarihinde Afyonkarahisar'da koronavirüs sebebiyle seyircisiz oynanan rövanş maçını Afjet Afyonspor 3-0 kazanmıştı. Jetlerin gollerini  Onur Toprak, Kaan Baysal ve İlker Avşar atmıştı

Bu sezonda aynı gruba düşen iki takım ilk maçı yine Çorum'da oynadı. Konuk takım Afjet Afyonspor 25.dakikada Aykut Uluç'un golüyle 1-0 öne geçerken, Çorum FK bu gole 67.dakikada Sinan Kurumuş ile cevap verdi. Afjet Afyonspor karşılaşmayı 10 kişi tamamlarken, maç 1-1 sona erdi.

Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş'in takıma gelmesi ile büyük bir çıkış yakalayan Afjet Afyonspor son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak Play-Off yolunda büyük bir avantaj sağladı.

Afjet Afyonspor Çorumspor maçı 14 Şubat 2021 Pazar günü Saat 13.00'te Zafer Stadyumunda oynanacaktır. 

Karşılama yayıncı sponsor Misli site ve uygulamasından canlı olarak yayaınlanacak.