Afjet Afyonspor – Bodrumspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Afjet Afyonspor kendi sahasında Bodrumspor takımını konuk ediyor. TFF 2.lig Kırmızı Grupta sezonun ikinci devresi ilk maçında Afjet Afyonspor ile Bodrumspor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Afjet Afyonspor – Bodrumspor maçı ne zaman, hangi kanalda.. Afjet Afyonspor – Bodrumspor canlı izle…

Afjet Afyonspor, sezonun ikinci yarısına Bodrumspor maçı ile başlıyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda Bodrumspor'a 2-1 mağlup olan Afjet Afyonspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde hem galip gelmek, hemde rövanşı almak isityor. 

AFJET AFYONSPOR’DA TEK HEDEF 3 PUAN
Afjet Afyonspor Ligde oynadığı 19 maçında 10 galibiyet 7 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak ligde 37 puan topladı. Afyonspor evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek puan durumunda rakipleri Sivasspor, Trabzon Hekimoğlu ve Sakaryaspor ile aradaki puan farkını hem korumak, hemde rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda önüne geçmek istiyor. 

Bodrumspor ise 19 karşılaşma sonrasında 9 galibiyet, 4 beraberlik alarak 31 puan topladı

Afjet Afyonspor – Bodrumspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Afjet Afyonspor – Bodrumspor maçı 16 Ocak 2022 Pazar (bugün) saat 13:00 itibari ile başlayacaktır.

Afjet Afyonspor – Bodrumspor Maçının Hakemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 20. haftasında 16 Ocak 2022 Pazar saat 13.00'de oynanacak  Afjet Afyonspor - Bodrumspor karşılaşmasını Yakup Özhan yönetecek.

Afjet Afyonspor – Bodrumspor Maçının Hakem, ve Gözlemcileri
YAKUP ÖZHAN(Hakem)
EFE KURTULUŞ(1. Yardımcı Hakem)
MEHMET ÖZER(2. Yardımcı Hakem)
SERCAN YILMAZ(Dördüncü Hakem)

TUFAN AKÇAY(Gözlemci)
ABDURRAHMAN ÖZ(Temsilci)
ÖZCAN YILDIRIM(Temsilci)

Afjet Afyonspor – Bodrumspor Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Afyon Zafer Stadyumunda oynanacak

Afjet Afyonspor – Bodrumspor Maçı hangi kanalda?
Edinilen bilgiye göre şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, Kanal 3 'den ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bir bilgi ulaşmadı. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak anlatılacaktır.

Haber: Afyon Kent Haber

afjet afyonspor bodrumspor