Afjet Afyonspor – Bayburt ÖİS maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Afjet Afyonspor kendi sahasında Bayburt Özel İdare Spor takımını konuk ediyor. TFF 2.lig Kırmızı Grupta Afjet Afyonspor ile Bayburt ÖİS takımı karşı karşıya gelecek. Peki Afjet Afyonspor – Bayburt ÖİS maçı ne zaman, hangi kanalda.. Afjet Afyonspor – Bayburt ÖİS canlı izle…

Geçtiğimiz hafta Sivas Belediyespor karşısında ikinci yarıda muhteşem bir oyunla 4-3 galip gelen ve 3 puan alan Afjet Afyonspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Bayburt ÖİS'u konuk edecek.

AFJET AFYONSPOR’DA TEK HEDEF MUTLAK 3 PUAN 
Ligde oynadığı 16 maçında 7 galibiyet 7 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak ligde 28 puan toplayan Afjet Afyonspor evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek puan durumunda rakibi Bayburtspor’un önüne geçmek istiyor. 

Afjet Afyonspor – Bayburt ÖİS Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Afjet Afyonspor – Bayburt ÖİS maçı 12 Aralık 2021 Pazar (bugün) saat 13:00 itibari ile başlayacaktır.

Afjet Afyonspor – Bayburt ÖİS Puan Durumu
Ev sahibi Afjet Afyonspor takımı ligde oynadığı 16 karşılaşmada 7 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 28 puan topladı. Puan cetvelinin 6. sırasında yer alıyor.  Bayburt ÖİS ise 16 karşılaşma sonrasında sadece 9 galibiyet, 3 beraberlik alarak ligin 4.sırasında yer alıyor.   
Afjet Afyonspor – Bayburt ÖİS Maçının Hakemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 17. haftasında 12 Aralık 2021 Pazar saat 13.00'de oynanacak  Afjet Afyonspor - Bayburt ÖİS karşılaşmasını Mehmet Şükrü Közcü  yönetecek.

Afjet Afyonspor – Bayburt ÖİS Maçının Hakem, ve Gözlemcileri
MEHMET ŞÜKRÜ KÖZCÜ(Hakem)
OĞUZ AKYÜZ(1. Yardımcı Hakem)
EMRE DEMİREL(2. Yardımcı Hakem)
MEHMET TERECE(Dördüncü Hakem)

SERTAN BAKAN(Gözlemci)
İBRAHİM ALPER GÜMÜŞ(Temsilci)
CEVDET YUMUŞAK(Temsilci)

Afjet Afyonspor – Bayburt ÖİS Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Afyon Zafer Stadyumunda oynanacak

Afjet Afyonspor – Bayburt ÖİS Maçı hangi kanalda
Edinilen bilgiye göre şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, Kanal 3 'den ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bir bilgi ulaşmadı. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak anlatılacaktır. 

Haber: Afyon Kent Haber

adjet afyonspor bayburt özel idarespor