Afjet Afyonspor'a sadece bir maçta deplasman yasağı uygulandı

TAKİP ET

Spor Toto 2. Lig Play-Off'ta şampiyon olan Afjet Afyonspor, tribünde de şampiyon oldu. Afyok Grubu öncülüğündeki taraftarlar, iç sahada ve tüm deplasman maçlarında takıma destek verdi.

Afjet Afyonspor, bu sezon hem sahada şampiyon oldu, hem de tribünde.Mor-beyazlı taraftarlar, iç saha maçlarında ve deplasmanlarda takımı bu sezon hiç yalnız bırakmadı.Özellikle AFYOK Grubu öncülüğünde ligde ve Play-Off’ta oynanan tüm deplasman müsabakalarına giden Afyonkarhisar  taraftarları rekor kırdı.  Spor Toto 2. Ligde bu önemli istatistiği ile de ön plana çıkan Afjet Afyonspor, iç saha maçlarında da Hatay ve Menemenpor ile birlikte tribüne en fazla taraftar çeken kulüp oldu.

 

Bir maçta deplasman yasağı uygulandı

 

5 yılda dört  şampiyonluk kupası kaldıran Afjet Afyonspor’da taraftarlar da şampiyonluklarda önemli pay sahibi oldu. Özellikle AFYOK Grubu öncülüğünde her deplasmana giden Mor-beyazlı taraftarlar, bir tek deplasman yasağı nedeniyle 2. Ligde BUCA deplasmanında takımının yanında olamadı. Bunun dışında bütün deplasmanlarda Mavi-beyazlılara destek veren taraftarlar, takımları sahada şampiyon olurken kendileri de tribünde şampiyon oldu.